Virksomhedspanelet for teamadministratorer

Virksomhedspanelet giver administratorer for virksomhedsteams mulighed for at administrere flere virksomhedsteams på ét sted. Du åbner virksomhedspanelet ved at logge på dropbox.com med din administratorkonto og klikke på Virksomhedspanel i kolonnen til venstre.

Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer for Dropbox Business-teams på Enterprise-planen, som har indstillet virksomhedspanelet sammen med deres Customer Success Manager hos Dropbox.

Kontakt din Customer Success Manager, hvis du er administrator for et virksomhedsteam og gerne vil indstille virksomhedspanelet.

Læs denne artikel, hvis du vil vide mere om det almindelige Dropbox Business-administratorpanel i stedet.

På virksomhedspanelet er der fire faner, hvor du kan administrere forskelle aspekter af dit team og deres aktivitet: Teams, Medlemmer, Aktivitet og Indstillinger

Fanen Teams

Fanen Teams viser en oversigt over alle dine forbundne teams.

• Du fjerner et team ved at klikke på de tre prikker (“”) og klikke på Fjern
  • Du tilføjer et team ved at klikke på Inviter et team

Klik på hvert team for at se oplysninger om teamet, teamadministratorer og teamaktivitet. Klik på de tre prikker (“) ud for en administrator, hvis du vil nulstille adgangskoden, redigere tilladelser eller suspendere eller slette administratoren fra teamet.

Fanen Medlemmer

Fanen Medlemmer viser en oversigt over alle medlemmerne af dine forbundne teams, herunder administratorer. Du kan søge efter og filtrere dem efter Medlemmer, Teams, Rolle og Status.

Klik på de tre prikker (“”), hvis du vil nulstille adgangskoden, redigere tilladelser eller suspendere eller slette medlemmet fra teamet.

Fanen Aktivitet

Fanen Aktivitet ligner teamaktivitetsloggen på det almindelige administratorpanel. Den viser en samlet oversigt over alle teamadministratorers og teammedlemmers aktivitet. Du kan søge efter og filtrere aktiviteter efter Dato, Personer, Indhold, Aktiviteter og Team.

Fanen Indstillinger

Fanen Indstillinger viser en oversigt over hvert teams delingsindstillinger, godkendelser, enheder og andre tilladelser. Her kan du styre disse indstillinger for alle teams på en gang.

Du kan administrere et bestemt team fra teamets administratorpanel ved at klikke på Teamprofil og tandhjulsikonet ud for et team.