Sådan føjer du et vandmærke til din Dropbox Replay-fil

Opdateret Dec 15, 2023
person icon

Vandmærkning er en betalt funktion, der er inkluderet i Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet.

Du kan anvende et standardvandmærke eller et brugerdefineret vandmærke i dine Dropbox Replay-filer. Vandmærkning hjælper dig med at beskytte dit indhold, låse adgang og spore indhold med vandmærker, når du deler det til gennemgang.

Du kan sende et generisk vandmærkelink til dine grupper eller teams, eller du kan tilføje e-mailadresser og sende et nyt link til hver e-mailadresse. Du kan angive indstillinger for vandmærkelinks for hvert link, og du kan tilpasse tekst, placering, tema, gennemsigtighed og størrelse. Hvis din Replay-fil indeholder et generisk vandmærke, vises Vandmærke i øverste højre hjørne af miniaturebilledet.

Replay-fil med brugerdefinerede vandmærker har de samme indstillinger som et generisk vandmærke, men de inkluderer også e-mailsporing og registrering af IP-adresse, dato og klokkeslæt for, hvornår seeren åbnede dit indhold. Din Replay-filminiature viser et låseikon, og der vises Vandmærke i øverste højre hjørne.

Sådan tilføjer du et vandmærke i Replay-filer

Sådan tilføjer du et vandmærke:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den Replay-fil, du gerne vil føje et vandmærke til.
  5. Klik på Del øverst til højre.
  6. Vælg Se, og skriv kommentarer eller Kun se på rullelisten, afhængigt af de tilladelser, du gerne vil give.
  7. Indtast navnene eller e-mailadresserne på dem, du deler med.
    • Bemærk! Modtagerne behøver ikke at have en Dropbox-konto for at se eller skrive kommentarer til din Replay-fil.
  8. Klik på fanen Vandmærke.
  9. Hvis du ikke har oprettet et vandmærke endnu, skal du klikke på + Nyt link.
  10. Under fanen Tilpas kan du tilpasse disse indstillinger:
    • Visningstekst: Vælg mellem disse muligheder for at inkludere dem i vandmærket:
      • Modtagerens e-mailadresse
      • Modtagerens IP-adresse
      • Visningsdato: Registrerer den dato, hvor seeren åbnede indholdet
      • Visningsklokkeslæt: Registrerer klokkeslættet for, hvornår seeren åbnede indholdet
    • Brugerdefineret tekst
    • Placering:
      • Venstre
      • Centreret
      • Højre
    • Tema
    • Gennemsigtighed
    • Størrelse
  11. Klik på fanen Indstillinger, og markér afkrydsningsfelterne for at aktivere disse indstillinger:
    • Tillad downloads
    • Kræv en adgangskode: Skriv en adgangskode, der anvendes på alle links for vandmærker i Replay-filen.
    • Sæt en forfaldsdato: Indtast dato og klokkeslæt.
    • Tillad adgang til linket
    • Kræv et Dropbox-login
  12. Klik på Gem.
  13. Klik på Kopiér link.Linket kopieres til udklipsholderen. Derefter kan du indsætte det i en e-mail, en besked eller et andet sted, hvor andre har adgang til det.