Dropbox-tillegget Kreativet verktøy

Oppdatert Dec 01, 2023
warning icon

Tillegget Kreative verktøy blir erstattet med Dropbox Replay-tillegget, som har ekstra funksjoner. Dropbox-teamkontoer som allerede har kjøpt tillegget Kreative verktøy, beholder tillegget gjennom resten av faktureringssyklusen. Ved fornyelse erstattes tillegget Kreative verktøy med Replay-tillegget. Finn ut mer om Dropbox Replay-tilleggsprogrammet.

Tillegget Kreative verktøy for Dropbox-teamabonnementer skal gjøre det lettere å jobbe med mediefiler.

Overføring av store filer

Funksjonen for overføring av store filer har økt størrelsesbegrensningen for Dropbox-overføringer fra 2 GB eller 100 GB, til 250 GB.

Alle kunder som har et Dropbox Advanced-, Enterprise- eller Education-abonnement, også de som ikke har kjøpt tillegget Kreative verktøy, kan tilpasse overføringer med utløpsdatoer, passord og en logo eller bakgrunn og kan også se hvem som har sett eller lastet ned en overføring.

Finn ut mer om Dropbox Transfer.

Forhåndsvisninger av store filer

Funksjonen for å forhåndsvise store filer har utvidet størrelsesgrensen på lyd og video som kan forhåndsvises i Dropbox til 150 GB.

Med forhåndsvisning av store filer kan du vise og kommentere på store filer uten å måtte laste dem ned eller åpne dem i det opprinnelige programmet.

Finn ut mer om forhåndsvisning av filer.

Bildenøyaktige kommentarer

Med bilde-nøyaktige kommentarer, kan du forhåndsvise og kommentere på ofte brukte videofiltyper, blant annet QuickTime, MPEG-4 og MXF, med en nøyaktighet helt ned til ett enkelt bilde.

Finn ut mer om kommenterer på video- og lydfiler.