Dropbox støtter ikke lenger operativsystemet mitt

Oppdatert Sep 25, 2023

Vi gir stadig ut nye versjoner av Dropbox-skrivebordsappen med nye funksjoner, bedre ytelse og sikkerhetsforbedringer. Disse versjonene er ikke alltid kompatible med eldre operativsystemer. Vi avslutter fra tid til annen støtte for Dropbox-skrivebordsappen for disse operativsystemene. Hvis du kjører en eldre versjon av et operativsystem, vil du kanskje få en e-post fra Dropbox om at systemet ikke lenger støttes.

Finn ut mer om hvilke operativsystemer Dropbox støtter for enheten din.

Slik finner du ut hvilken versjon av et operativsystem datamaskinen din har:

1. Besøk Dropbox-kontosiden.
  2. Bla til Enheter og finn enheten du vil finne ut mer om.
  3. Under Siste aktivitet holder du musepekeren over «i» (i-ikon med små bokstaver) for å finne operativsystemet til enheten din.

Hva skjer med Dropbox-kontoen min når Dropbox ikke lenger støtter datamaskinens operativsystem?

Når et operativsystem ikke lenger støttes:

•  Filene dine forblir trygge på Dropbox-kontoen din.
  • Dropbox-skrivebordsappen slutter å synkronisere endringer i filene og mappene dine.
  • Du blir logget av Dropbox-skrivebordsappen på datamaskinen som ikke lenger støttes.

Hvordan oppdaterer jeg operativsystemet mitt?

Du må oppdatere operativsystemet til datamaskinen din til en støttet versjon for å fortsette å bruke Dropbox-skrivebordsappen.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg oppdaterer operativsystemet mitt, men fortsatt har problemer?

Hvis dette ikke fungerer, må du kontrollere at harddisken din er i et av formatene som Dropbox støtter.
  • Windows: Du må ha en NTFS-formatert harddisk.
  • macOS: Du må ha en HFS+- eller APFS-formatert harddisk med utvidede attributter som ikke er deaktivert.
  • Linux: Du må ha en harddisk eller partisjon formatert med en av disse filsystemtypene.
    • ext4
    • zfs (bare på 64-biters systemer)
    • eCryptFS (støttet av ext4)
    • xfs (bare på 64-biters systemer)
    • btrfs

Hvis du bruker Windows, må du sjekke om ikke Dropbox kjører kompatibilitetsmodus.