Hvordan bruke Dropbox for Salesforce Marketing Cloud

Oppdatert Dec 19, 2023
Med appen Dropbox for Salesforce Marketing Cloud får du tilgang til Dropbox-innhold direkte fra Marketing Cloud Content Builder, slik at du enkelt kan samarbeide om innhold med teamet og eksterne partnere.
person icon

Merknader:

• Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox teamkonto-team
  • Det er kun Dropbox-teamadministratorer som kan sette i gang mappekonfigureringen for Dropbox til Salesforce Marketing Cloud
  • Du må være Marketing Cloud-administrator for å installere Dropbox for Salesforce Marketing Cloud og koble til en teammappe til Content Builder

Slik installerer du Dropbox for Salesforce Marketing Cloud

Slik installerer du Dropbox for Salesforce Marketing Cloud:

1. Logg på Salesforce AppExchange.
  2. Gå til Dropbox for Salesforce Marketing Cloud-oppføringen i Salesforce AppExchange.
  3. I Dropbox for Salesforce Marketing Cloud, klikker du på Få det nå.
  4. Merk av boksen for å godta vilkårene og betingelsene, og klikk deretter på Bekreft og installer.
  5. Klikk på Fortsett.

Slik kobler du til en teammappe til Content Builder

Hvis du vil synkronisere innhold fra Dropbox-teammappen til Content Builder, må du koble til mappen din. Slik gjøres det:

1. Velg forretningsenheten du vil koble en Dropbox-teammappe til.
  2. Åpne appen Dropbox for Salesforce Marketing Cloud via AppExchange-fanen.
    • Hvis du ikke er logget på Dropbox, klikker du på Logg på Dropbox og følger trinnene
  3. Klikk på Legg til en teammappe.
  4. Velg Dropbox-teammappen du vil ha tilgang til fra Content Builder.
highlight icon

Merknader:

• Ikke rediger Dropbox-teammappen eller innholdet i den under synkroniseringen
  • Denne integreringen er en enveis synkronisering fra Dropbox til Content Builder. Alle endringer som gjøres på filer i Content Builder synkroniseres ikke tilbake til Dropbox
  • Innhold som synkroniseres fra Dropbox med samme navn og type, vil overskrive alle eksisterende filer i Content Builder
  • Når du gir nytt navn til en mappe i Dropbox, endres ressursens URL-adresser og mappen forsvinner midlertidig i Content Builder
  • Mapper med begrenset tilgang som ligger i den valgte teammappen, vil synkroniseres med Content Builder

Hvilket innhold kan jeg synkronisere fra Dropbox?

• Content Builder godtar kun bestemte filtyper som støttes av Salesforce Marketing Cloud. Alle filer må ha en størrelse på 3 MB eller mindre
  • Innhold som er synkronisert fra Dropbox-kontoen din, vil ha en «Dropbox»-tagg i Content Builder
  • Hvis du sletter en fil eller mappe i Dropbox-kontoen din, slettes denne filen eller mappen automatisk i Content Builder
  • Redigeringer som gjøres på Dropbox-innhold, vil overskrive eksisterende innhold i Salesforce Marketing Cloud

Hvorfor sluttet Dropbox-kontoen min å synkronisere til Content Builder?

Hvis administratoren som satte i gang synkroniseringen ikke lenger er administrator eller er slettet eller suspendert fra teamet, vil synkroniseringen stanse helt til en aktiv administrator åpner appen Dropbox for Salesforce Marketing Cloud i Salesforce Marketing Cloud. For å unngå synkroniseringsforstyrrelser kan du opprette en tjenestekonto (dvs. en konto som ikke er relatert til en bestemt ansatt).

Slik endrer du den tilkoblede mappen

Du kan velge å koble til en annen Dropbox-teammappe. Slik gjøres det:

1. Åpne appen Dropbox for Salesforce Marketing Cloud via AppExchange-fanen.
    • Hvis du ikke er logget på Dropbox, klikker du på Logg på Dropbox og følger trinnene
  2. Klikk på Velg en annen mappe.
  3. Klikk på Slutt å synkronisere filer. Denne handlingen kan ikke angres umiddelbart.
  4. Fortsett med å legge til en annen teammappe ved å følge instruksjonene for hvordan du kobler til en teammappe til Content Builder.

Hvordan avinstallere Dropbox for Salesforce Marketing Cloud

Hvis du er administrator for Marketing Cloud, kan du avinstallere Dropbox for Salesforce Marketing Cloud:

1. Logg på Marketing Cloud-kontoen.
  2. Klikk på brukernavnet ditt.
  3. Klikk Oppsett.
  4. Naviger til Plattformverktøy-sidestolpen og klikk på Installerte pakker under Apper-underoverskriften.
  5. Klikk på Dropbox for Salesforce Marketing Cloud.
  6. Klikk på Avinstaller.