Slik administrerer du koblingene dine i Dropbox Replay

Oppdatert Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com. Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er en betalt funksjon tilgjengelig for kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Du kan administrere din delt kobling for fil og prosjekt fra din Koblinger-side i Dropbox Replay. Du vil også kunne se filtype, datoen filen ble opprettet, hvem som har tilgang til koblingen og hvilken type tilgang de har.

Hvis du ikke har kjøpt Dropbox Replay-tillegget ennå, kan du fortsatt administrere tilgangen til hver av de delte filkoblingene dine

Slik administrerer du tilgang til filer og prosjekter fra din Koblinger-side

Slik administrerer du tilgang til filene og prosjektene dine:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Koblinger.
    • For å endre tilgang til en kobling slår du koblingstilgang på eller av.
    • For å dele en spesifikk versjon av en skrivebeskyttet kobling holder du musepekeren over koblingsadressen, klikker på Kopier til utklippstavlen og velger hvilken versjon du vil sende.
  5. Klikk på Lukk.

Du kan lime inn lenken du kopierte, der du vil dele den.