Slik legger du et vannmerke til Dropbox Replay-filer

Oppdatert Dec 15, 2023
person icon

Vannmerking er en betalt funksjon inkludert i Dropbox Replay tilleggsprogrammet.

Du kan søke en standard eller tilpasset påføring av vannmerke til din Dropbox Replay-fil. Vannmerking hjelper deg med å beskytte innholdet ditt, låse tilgang, og spore vannmerking e-innhold når du deler for vurdering.

En generisk vannmerkekobling kan sendes til dine grupper eller team, eventuelt kan du legge til e-postadresser og sende en ny kobling for hver e-postadresse. Du kan angi innstillinger for vannmerking for hver individuelle lenke og tilpasse tekst, posisjon, tema, opasitet og størrelse. Hvis Replay-filen din har en generisk påføring av vannmerke, vil du se påføring av vannmerke i øverste høyre hjørne av miniatyrbildet.

Replay-filer med tilpasset vannmerking har samme innstillinger som en generisk vannmerking, men inkluderer også e-postsporing og registrerer IP-adressen, datoen og klokkeslettet når noen åpner innholdet ditt. Miniatyrbilder for Replay-filer vil vise et låsikon og du vil se Vannmerking i øverste høyre hjørne.

Slik legger du et vannmerke til Replay-filer

Slik legger du til et vannmerke:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne Replay-filen du vil legge til et vannmerke til.
  5. Klikk på Del øverst til høyre.
  6. Velg se og kommenter eller skrivebeskyttet i nedtrekksmenyen, avhengig av tilatelser du ønsker å gi.
  7. Angi navn eller e-postadresser til de du deler det med.
    • Merk: Mottakerne trenger ikke en Dropbox-konto for å se eller kommentere på Replay-filer.
  8. Klikk på Vannmerking-fanen.
  9. Hvis du ikke har opprettet et vannmerke ennå, klikker du på + Ny lenke.
  10. I Tilpass-fanen kan du justere disse innstillingene:
    • Vis tekst: Velg blant disse alternativene for å inkludere dem i vannmerket:
      • Mottakerens e-post
      • Mottakerens IP-adresse
      • Visningsdato: Registrerer datoen seeren åpnet innhold
      • Vis tid: Registrerer tid seeren har åpnet innhold
    • Egendefinert tekst
    • Posisjon:
      • Venstre
      • Sentrert
      • Høyre
    • Tema
    • Ugjennomsiktighet
    • Størrelse
  11. Klikk på Innstilling-fanen og merk av i boksene for å aktivere disse innstillingene:
    • Tillat nedlastinger
    • Krev passord: Skriv inn et passord som vil søke til all påføring av vannmerke forbinde i den Replay filen.
    • Tilordne forfallsdato: Skriv inn dato og klokkeslett.
    • Aktiver koblingstilgang
    • Krev Dropbox-pålogging
  12. Klikk Lagre.
  13. Klikk på Kopier kobling.Koblingen blir kopiert til utklippstavlen. Du kan deretter lime den inn i en e-post, melding eller hvor som helst andre kan få tilgang til den.