Waarom wordt de Dropbox-badge niet weergegeven?

Bijgewerkt Oct 30, 2023

De Dropbox-badge geeft aan wie er momenteel samen met jou aan een gedeeld Microsoft Office-bestand werkt.

Wat moet ik doen als de Dropbox-badge niet wordt weergegeven?

Als je de Dropbox-badge niet ziet, controleer dan het volgende:

• Het bestand dat je bewerkt, is opgeslagen in je Dropbox-map.
  • Het bestand dat je bewerkt, is een Microsoft Office-document en is geopend met Microsoft Office.
  • Je computer is verbonden met internet.
  • Als je het Office-bestand hebt geopend in Beveiligde weergave (bijvoorbeeld wanneer bestanden zijn gedownload van het internet of andere mogelijk onveilige locaties), moet je bewerken inschakelen.
  • Het Dropbox-pictogram wordt weergegeven in je taakbalk (Windows) of menubalk (Mac)
  • Je gebruikt je teamaccount, niet een gekoppeld persoonlijke account
  • Zorg ervoor dat je de Dropbox-badge hebt ingeschakeld

Controleer het volgende als je Windows gebruikt:

• Je moet Windows 8 of hoger gebruiken.
  • Je moet Microsoft Word, Excel of PowerPoint (versie 2007, 2010, 2013 of 2016) gebruiken.
highlight icon

Opmerking: De badge wordt niet weergegeven als je Dropbox in de Compatibiliteitsmodus gebruikt. Als je de badge wilt weergeven, moet je Dropbox uitvoeren in een ondersteunde versie van Windows (8 of hoger).

Controleer het volgende als je een Mac gebruikt:

highlight icon

Opmerking: Voor bestanden die zijn opgeslagen in de compatibiliteitsmodus van Microsoft Office (.xls, .ppt, .doc) wordt de Dropbox-badge niet weergegeven wanneer iemand anders het bestand bekijkt, en wordt je niet gevraagd om het bestand bij te werken naar de nieuwste versie. Gebruik de functie Opslaan als om bestanden op te slaan in een XML-indeling (.xlsx, .pptx, .docx).

Wordt de Dropbox-badge nog steeds niet weergegeven?

Als je al deze stappen hebt geprobeerd en de Dropbox-badge nog steeds niet ziet, kun je contact opnemen met Dropbox-support voor ondersteuning.