Links beheren in Dropbox Replay

Bijgewerkt Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay is beschikbaar voor alle Dropbox-gebruikers op dropbox.com. De Dropbox Replay-add-on is een betaalde functie die beschikbaar is voor gebruikers van de Dropbox-abonnementen Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise.

De functie die in dit artikel wordt beschreven, is alleen beschikbaar voor klanten die de Dropbox Replay add-on hebben gekocht.

Je kunt je gedeelde links voor bestanden en projecten beheren vanaf de pagina Links in Dropbox Replay. Je kunt ook het bestandstype zien, de datum waarop het bestand is gemaakt, wie toegang heeft tot jouw link en welk type toegang ze hebben.

Ook als je de Dropbox Replay-add-on nog niet hebt gekocht, kun je de toegang tot al je gedeelde bestandslinks beheren.

De toegang tot bestanden en projecten beheren vanaf de pagina Links

Zo beheer je de toegang tot je bestanden en projecten:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Replay.
    • Opmerking: Dropbox Replay wordt geopend in een nieuw tabblad.
  4. Klik op Links.
    • Schakel Toegang via link aan of uit om toegang tot een link te wijzigen.
    • Deel een specifieke versie van een Alleen weergeven link door met de muis te wijzen naar het linkadres, te klikken op Kopiëren naar klembord en de versie die je wilt verzenden te selecteren.
  5. Klik op Sluiten.

Je kunt de link plakken op de plaats waar je deze wilt delen.