Kontrollera status för filsynkning och uppladdningar

Det finns flera sätt att kontrollera förlopp för filer som laddas upp eller synkas till Dropbox.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att synka filer.

Så här kontrollerar du status för synkning och uppladdningar

På datorn

Du kan kontrollera förloppet för filer som synkas eller laddas upp till Dropbox med Synkningskö. Du får åtkomst till Synkningskön genom att klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller menyfältet och sedan på pilen längst ner i fönstret. Därifrån kan du visa synkningsstatus för enskilda filer, visa beräknad tid tills de är klara och prioritera vilka filer som ska synkas först.

Läs mer om att synka med Dropbox – vad det är och hur det fungerar.

På en mobil eller surfplatta

Dropbox-mobilapparna förhandsgranskar de mest uppdaterade filerna som finns tillgängliga men laddar bara ner filerna när du ber om dem.

Om du vill ladda ner eller synka uppdateringar till din mobil eller surfplatta ska du öppna appen och trycka på en fil, eller öppna fliken Offlinefiler. Om du inte ser en fil drar du neråt för att uppdatera filvyn.

Läs mer om synkningsstatus för Dropbox-filer på en mobil enhet.

På Dropbox webbplats (dropbox.com)

Om du redigerar en fil på datorn, mobilen eller surfplattan, bör ändringarna synkas automatiskt till dropbox.com. Om enheten du använt för att redigera filen är offline eller om Dropbox inte körs på den enheten, kommer automatisk synkning inte att fungera. Kontrollera följande för att åtgärda detta:

• Är din enhet ansluten till internet?
  • Körs Dropbox-appen?
  • Är du inloggad på samma Dropbox-konto på datorn, mobilen, surfplattan och dropbox.com?