Så här hanterar du dina länkar i Dropbox Replay

Uppdaterat Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay är tillgängligt för alla Dropbox-användare på dropbox.com. Dropbox Replay-tillägget är en betald funktion som är tillgänglig för kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Du kan hantera dina delade länk för filer och projekt från sidan Länkar i Dropbox Replay. Du ser även filtypen, datumet då filen skapades, vem som har åtkomst till länken och vilken typ av åtkomst hen har.

Om du inte har köpt Dropbox Replay-tillägget ännu kan du fortfarande hantera åtkomst till varje delad fillänk

Så hanterar du åtkomst till filer och projekt från sidan Länkar

Så här hanterar du åtkomst till filer och projekt:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Dropbox Replay öppnas i en ny flik.
  4. Klicka på länkar.
    • Växla Länkåtkomst till på eller av för att ändra åtkomst till en länk.
    • Om du vill dela en specifik version av en länk som är Endast visa håller du muspekaren över länkadressen, klickar på Kopiera till urklipp och väljer sedan den version som du vill skicka.
  5. Klicka på Stäng.

Du kan klistra in länken du kopierade där du vill dela den.