Hur du prioriterar vilka filer som ska synkas först

Den här funktionen är tillgänglig endast för personer med Dropbox Professional eller Business-konto.

Medan en fil synkas kan du prioritera den så att den synkas före andra i Dropbox-appen på datorn. Du kan inte prioritera mappar eller paketfiler.

Så här prioriterar du en fil i synkroniseringskön:

1. Klicka på Finder (Mac) eller Start (Windows) och klicka sedan på Dropbox-mappen.
  2. Dra och släpp filen du vill synka till Dropbox-mappen.
  3. Medan du ser den blå synkroniseringsikonen på den ska du högerklicka på filen och välja Synka nu.
  4. Filen prioriteras över alla filer du inte har valt att Synka nu.

Obs! Om du skapar en delad länk till en fil lägger den automatiskt till den filen i gruppen med prioriterade filer.