Sådan opsiger du et abonnement på Dropbox

I denne artikel beskrives en funktion, som findes i Dropbox PlusDropbox Professional og Dropbox Business.

Hvis du vil nedgradere eller opsige dit Dropbox-abonnement, skal du følge instruktionerne for den type abonnement, du har i øjeblikket. Klik her for at se din nuværende plan

Hvis du har købt et Dropbox-abonnement på din telefon, kan du se, hvordan du opsiger at abonnement, du har købt på din telefon eller tablet.

Se, hvordan du nedgraderer din Dropbox Business-konto.

Dropbox Plus- eller Professional-konti

Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du logge på din Dropbox-konto og derefter klikke på Opsig dit Plus- eller Professional-abonnement for at komme direkte til siden, hvor du kan opsige abonnementet.

Eller du kan opsige dit abonnement ved at følge disse trin:

1. Log på din konto på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Plan
  5. Klik på Annuller plan nederst.
  6. Rul ned, og klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.
  7. Vælg en årsag til, hvorfor du opsiger planen.
  8. Rul ned, og klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere. Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at dit abonnement er opsagt.
  9. Din konto bliver nedgraderet til Dropbox Basic (gratis), når din afregningsperiode slutter.

Dropbox Business-konti

Du skal være teamadministrator for at kunne opsige dit Dropbox-abonnement. Find ud af, hvem der er teamadministrator

Hvis du vil opsige abonnementet, skal du logge på med din teamadministratorkonto og klikke på Opsig dit Dropbox Business-abonnement for at komme direkte til den side, hvor du kan opsige abonnementet.

Eller du kan opsige dit abonnement ved at følge disse trin:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel på listen til venstre.
  3. Klik på Afregning på listen til venstre.
  4. Rul ned, og klik på Annuller plan.
  5. Vælg, hvorfor du opsiger, og klik på Fortsæt annullering.
  6. Markér alle afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du forstår konsekvenserne af opsigelsen.
  7. Rul ned, og klik på Fuldfør opsigelse

Dit team bliver et gratis team, når afregningsperioden udløber.

Hvis du har problemer med at opsige din Business-konto, skal du kontakte Dropbox-support.

Hvad sker der, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement?

Dropbox Plus- eller Professional-konti

• Din konto bliver nedgraderet til Dropbox Basic (gratis), når din afregningsperiode slutter
  • Har du stadig adgang til alle dine filer og mapper
  • Opbevarer Dropbox slettede versioner af dine filer i 30 dage for det tilfælde, at du skifter mening
  • Stopper Dropbox med at synkronisere dine filer, hvis du er over din lagerkvote efter nedgraderingen

Dropbox Business-konti

• Dit team nedgraderes til et gratis team. Alle konti konverteres til Dropbox Basic-konti (gratis) for det team​​
  • Teammedlemmerne bevarer alle deres egne filer i deres Dropbox Basic-konti
  • Dropbox opbevarer slettede versioner af dine filer i 30 dage, hvis du skulle skifte mening
  • Stopper Dropbox med at synkronisere dine filer, hvis du er over din lagerkvote efter nedgraderingen

Hvordan ved jeg, om min opsigelse er gået igennem?

Gå til din planside. Du skulle få vist meddelelsen “Din Dropbox [account type] nedgraderes til Dropbox Basic [sidste dag i afregningsperioden].”

Har du stadig problemer? Kontakt Dropbox-support.

Hvorfor kan jeg ikke opsige min konto?

Du får muligvis ikke vist muligheden for at opsige din Dropbox-plan, hvis et af følgende scenarier gælder for dig:

Du har købt Dropbox via App Store eller Google Play.

Se, hvordan du opsiger dit Dropbox-abonnement fra Apple App Store eller Google Play.

Du er logget på en (gratis) Dropbox Basic-konto, eller du har ikke adgang til den konto, der bliver opkrævet.

Du kan bruge vores værktøj til at slå kreditkortopkrævninger op for at finde den konto, der bliver opkrævet. Log derefter på med den pågældende e-mailadresse, og følg trinnene herover for at opsige dit abonnement.

Du er ikke teamadministrator for en Dropbox Business-konto.

Hvis du ikke er teamadministrator for en Business-konto, kan du ikke opsige dit abonnement. Find ud af, hvem der er teamadministrator