Hvad drejer Dropbox-opkrævningen på mit kreditkort sig om?

Hvis du ikke genkender en Dropbox-opkrævning på dit kreditkort, kan du slå den e-mailadresse og betalingsdato, der er knyttet til opkrævningen, op.

Alle de Dropbox-køb, der er foretaget med et kreditkort, vises på din opgørelse som DROPBOX*(transaktions-id).

Sådan slår du en kreditkortopkrævning op:

1. Find transaktions-id'et for Dropbox-opkrævningen på din kreditkortopgørelse. Det kan du gøre ved at søge efter "Dropbox" på din opgørelse.
  2. Klik for at gå til vores værktøj til opslag af kreditkortopkrævninger.
  3. Indtast transaktions-id'et.
  4. Hvis du ikke er logget på Dropbox, skal du måske indtaste de sidste fire cifre i kreditkortnummeret og udløbsdatoen.
  5. Du får vist den kontomailadresse, der er knyttet til opkrævningen, sammen med transaktionsoplysningerne.

Virker værktøjet ikke?

Log på dropbox.com, og kontakt Dropbox-support fra den samme webbrowser. Sørg for at have transaktions-id'et fra dit kreditkortopgørelse klar.