Opsigelse af Dropbox Business – tilbagebetalinger og andre oplysninger

Betaling for Dropbox Business-abonnementer refunderes ikke, medmindre dette er påkrævet ved lov.

Hvad, hvis jeg har betalt via betalingsservice?

Kontakt din bank vedrørende tilbagebetaling af de transaktioner, der er betalt via betalingsservice. Bemærk! Dropbox sletter ikke nogen af dine filer, når dit abonnement nedgraderes. Hvis en nedgradering får din konto til at overskride kvoten, stopper synkroniseringen mellem forbundne enheder.

Får jeg en tilbagebetaling for licenser?

Der gives hverken fuld eller delvis tilbagebetaling for de licenser, der fjernes i løbet af et aktivt Dropbox Business-abonnement.

Relaterede emner: