Sådan opsiger du et Dropbox-abonnement eller en prøveversion af Dropbox, der er købt fra en mobilenhed

Hvis du brugte din telefon eller tablet til at købe Dropbox eller starte en gratis prøveversion, skal du opsige dit abonnement via iTunes eller Google Play, afhængigt af din enhedstype.

Se, hvordan du opsiger et Dropbox-abonnement, der er købt fra din computer.

Sådan opsiger du et Dropbox-abonnement eller en prøveversion af Dropbox fra en iPhone eller iPad

Hvis du købte Dropbox fra din iPhone, iPad eller en anden iOS-enhed, kan du opsige dit Dropbox-abonnement eller gratis prøveversion ved at følge disse trin:

1. Tryk på Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på iTunes & App Store.
  4. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id.
  5. Tryk på Abonnementer (ca. halvvejs nede på skærmen).
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Tryk på Annuller abonnement eller Annuller prøveperiode.
  8. Tryk på Bekræft.
  9. Din konto bliver nedgraderet til Dropbox Basic (gratis), når din afregningsperiode slutter.

Læs mere om, hvordan du opsiger dit abonnement, i Apples hjælpecenter.

Sådan opsiger du et Dropbox-abonnement eller en prøveversion af Dropbox fra en Android-enhed

Hvis du købte Dropbox fra en Android-enhed, kan du opsige dit Dropbox-abonnement eller gratis prøveversion ved at følge disse trin:

1. Åbn Google Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på de tre vandrette streger (menuen) i øverste venstre hjørne.
  3. Kontrollér, at du er logget på den samme konto, som du brugte til at købe abonnementet.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på Dropbox.
  6. Tryk på Annuller abonnement.
  7. Vælg en årsag til, at du opsiger, og tryk på Fortsæt.
  8. Tryk på Annuller abonnement eller Annuller prøveperiode.
  9. Du vil modtage en e-mail i din Google-konto, der bekræfter din opsigelse, og din konto nedgraderes til Dropbox Basic (gratis), når din afregningsperiode slutter.

Læs mere om, hvordan du opsiger dit abonnement, i Googles hjælpecenter.

Hvad sker der, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement eller min prøveversion af Dropbox?

Hvis du opsiger dit Dropbox-abonnement eller din prøveversion af Dropbox, eller dit abonnement udløber, nedgraderes din konto til en Dropbox Basic-konto (gratis), når din afregningsperiode eller prøveperiode slutter. Desuden:

• Har du stadig adgang til alle dine filer og mapper
  • Opbevarer Dropbox slettede versioner af dine filer i 30 dage for det tilfælde, at du skifter mening
  • Stopper Dropbox med at synkronisere dine filer, hvis du er over din lagerkvote efter nedgraderingen