Min computer understøttes ikke længere. Hvad skal jeg gøre?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer. Fra tid til anden ophører vi med at understøtte Dropbox-appen til disse operativsystemer for at kunne opretholde samme funktioner i alle vores produkter.

Dette omfatter følgende nye ændringer:

Mac OS

• I maj 2015 ophørte Dropbox-computerappen med at understøtte macOS-versionerne OS X 10.4 og OS X 10.5
  • I januar 2018 ophørte Dropbox-computerappen med at understøtte macOS-versionerne X 10.6 og OS X 10.7
  • Fra februar 2019 var det ikke længere muligt at downloade eller installere Dropbox' computerapp på enheder med macOS version OS X 10.9
  • Fra april 2019 understøtter Dropbox' computerapp ikke længere macOS version OS X 10.9

Windows

• Fra august 2016 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows XP.
  • Fra januar 2018 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows Vista.

Linux

• I oktober 2018 ophørte Dropbox' computerapp med at understøtte Ubuntu 10.04-13.10 og Fedora 19 og 20

Hvis du bruger Dropbox-appen på en computer med et af disse operativsystemer, og du vælger ikke at opdatere det, vil dine filer stadig være i din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem fra en anden understøttet enhed eller på dropbox.com, hvis du bruger en understøttet browser.

Hvad betyder det for mig?

Når et operativsystem ikke længere understøttes, stopper Dropbox-appen med at synkronisere ændringer i filer og mapper. Du bliver også logget af Dropbox-appen på den pågældende computer.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Dropbox-appen på computeren, efter at dit operativsystem ikke længere understøttes, skal du opdatere operativsystemet til en understøttet version.

Sådan ser du, hvilken version af et operativsystem der kører på din computer:

1. Gå til kontosiden i Dropbox.
  2. Rul til Enheder.
  3. Hold markøren over ikonet "i" under Seneste aktivitet for at se enhedens operativsystem.

Dropbox Business-administratorer

Du kan tjekke, om medlemmer af dit team kører Dropbox-computerappen i et af disse operativsystemer. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Gå til følgende link: https://www.dropbox.com/team/admin/settings/end_of_support.

Er mine filer stadig sikre?

Ja. Hvis du bruger Dropbox-appen på en computer med et af disse operativsystemer, og du vælger ikke at opdatere det, bliver dine filer i din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem fra en anden understøttet enhed eller på dropbox.com, hvis du bruger en understøttet browser.

Jeg har fået en e-mail om det her, men jeg kører ikke et af de operativsystemer, der er nævnt her

Hvis du har modtaget en e-mail om ophør af understøttelse, og du ikke kører et af de operativsystemer, der er nævnt i denne artikel, kører Dropbox-appen måske i en konfiguration, der ikke understøttes. Gennemse listen med understøttede operativsystemer, og bemærk, at de versioner, der ikke udtrykkeligt er angivet der, ikke understøttes.

Hvis du bruger Windows, skal du kontrollere, at Dropbox ikke kører i kompatibilitetstilstand. Du skal deaktivere kompatibilitetstilstand, hvis du vil køre Dropbox på computeren.

Hvis du kører en ældre version af et operativsystem, modtager du måske en e-mailmeddelelse fra Dropbox om, at det ikke længere understøttes.

Tidligere ændringer i understøttelse af operativsystemer

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer. Fra tid til anden ophører vi med at understøtte Dropbox-appen til disse operativsystemer for at kunne opretholde samme funktioner i alle vores produkter.

Se, hvilke operativsystemer der ikke længere understøttes, og hvad skal du gøre, hvis dit operativsystem står på listen.