Hvorfor står det at e-postadressen min allerede er i bruk

Oppdatert Mar 11, 2024

Hvis du ser en melding som sier at du allerede har en konto, kan det være noen mulige forklaringer. For å løse problemet finner du den delen nedenfor som er mest relevant for deg og følger instruksjonene.

Alternativt kan du finne ut hva du må gjøre hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen knyttet til Dropbox-kontoen din.

Jeg prøver å lage en ny konto

Hvis du ser denne meldingen når du prøver å opprette en ny konto, betyr det at du allerede har opprettet en Dropbox-konto med den e-postadressen. I dette tilfellet kan du ganske enkelt logge inn på den kontoen.

I skrivebordsappen velger du Jeg har allerede en Dropbox-konto. På dropbox.com velger du Logg inn.

Hvis du ikke husker passordet, kan du tilbakestille det. Eller finn ut hvordan du feilsøker problemer med pålogging på Dropbox-kontoen din.

Jeg prøver å oppdatere e-postadressen for den eksisterende kontoen min

Hvis du ser denne meldingen når du prøver å oppdatere e-postadressen på kontoen din, betyr det at du har en annen Dropbox-konto som for øyeblikket bruker denne e-postadressen. Slik gjør du denne adressen tilgjengelig igjen:

1. Logg av den første kontoen din.
  2. Logg på den andre kontoen (hvis du ikke husker passordet kan du tilbakestille det).
  3. Endre e-postadressen til konto nr. to til en annen e-postadresse som du eier.
  4. Gå så tilbake til den første kontoen, og oppdater den med ønsket e-postadresse.

Hvis du er sikker på at du ikke trenger den andre kontoen, kan du eventuelet slette den for å frigjøre e-postadressen.

Jeg tror ikke jeg opprettet en konto med den e-postadressen

Hvis du ikke tror du har opprettet en konto med den e-postadressen, må du først logge inn på kontoen for å være sikker. Det er vanlig at Dropbox-brukere har flere kontoer, og at de har glemt at de opprettet en med en bestemt e-postadresse.

Du kan tilbakestille passordet hvis du trenger det.

Hvis du logger på, men kontoinformasjonen, filen eller mappen ikke ser kjent ut, er det mulig at noen ved en feil har opprettet en Dropbox-konto med e-postadressen din. Det hender personer skriver inn feil e-postadresse ved et uhell.

Hvis du er sikker på at dette har skjedd, kan du kontakte oss.