Hva er en Dropbox Sign-kontokonflikt?

Oppdatert Oct 10, 2023

En Dropbox Sign-kontokonflikt oppstår når et medlem av en Dropbox-teamkonto har eksisterende filer knyttet til en Dropbox Sign-konto med samme e-postadresse.

Slik løser du en Dropbox Sign-kontokonflikt

Hvis du har en Dropbox Sign-kontokonflikt, ser du meldingen «Hvordan skal vi håndtere kontoen din på Dropbox Sign?» når du går inn på Underskrifter-siden på dropbox.com.

Før du kan bruke Underskrifter-siden på dropbox.com, må du velge ett av de tilgjengelige alternativene:

1. Hold det atskilt fra teamet i en privat Dropbox Sign-konto hvor du er den eneste med tilgang og du opprettholder eierskapet til innholdet.
  2. Kombiner dem med teamkonto for å sikre at det kan deles med teamet og overføre eierskap av innholdet til Dropbox-teamet.

Hvis du velger Hold det atskilt fra teamet:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Oppdater e-post.
    • Du blir sendt til hellosign.com og bedt om å logge på.
  4. Logg på med Dropbox Sign-påloggingsinformasjonen din.
  5. Klikk på Oppdater e-postadresse.
  6. Angi en annen e-postadresse som ikke har en eksisterende Dropbox Sign-konto.
  7. Sjekk e-postinnboksen din for et e-postbekreftelse, og klikk deretter på Bekreft e-posten din i den e-posten.
    • Du ser en bekreftelsesmelding som sier at e-postadressen din er bekreftet, og at du blir logget på Dropbox Sign-kontoen din.
      • Merk: Dropbox Sign-kontokonflikten avsluttes først etter at du har bekreftet den nye e-postadressen din.
  8. Gå tilbake til dropbox.com og oppdater Underskrifter-siden.

Hvis du velger Kombiner dem med teamkonto:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Kombiner kontoer.
    • Dette vil automatisk slå sammen dine eksisterende Dropbox Sign-filer med Dropbox-teamkontoen din. Hvis det er aktuelt, vil den automatisk refundere et forholdsmessig beløp for Sign-abonnement ditt.
    • Avhengig av mengden filer, kan det ta noen minutter å overføre alle filene.

Når prosessen er ferdig, blir du sendt tilbake til Underskrifter-siden på dropbox.com.

Slik unngår du Dropbox Sign-kontokonflikter

Hvis du har en eksisterende Dropbox Sign-konto med samme e-postadresse som Dropbox-teamkontoen din, kan du forhindre en Dropbox Sign-kontokonflikt ved å gjøre ett av følgende:

• Be teamadministratoren din invitere deg til Dropbox-teamkontoen ved å bruke en annen e-postadresse enn den som er knyttet til Dropbox Sign-kontoen din.
  • Endre e-postadressen knyttet til Dropbox Sign-kontoen din før du går til Underskrifter-siden på dropbox.com.
  • Slett Dropbox Sign-kontoen din før du går til Underskrifter-siden på dropbox.com.