Hvordan avbestille et Dropbox-abonnement eller prøveperiode kjøpt på en mobil enhet

Hvis du brukte telefonen eller nettbrettet til å kjøpe Dropbox eller starte en gratis prøveperiode, må du avbestille abonnementet ditt via iTunes eller Google Play, avhengig av typen enhet.

Finn ut hvordan du avbestiller et Dropbox-abonnementer som du kjøpte på datamaskinen.

Hvordan avbestille et Dropbox-abonnement eller Dropbox-prøveperiode på en iPhone eller iPad

Hvis du kjøpte Dropbox på en iPhone, iPad eller annen OS-enhet, kan du avbestille Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden ved å følge disse trinnene:

1. På iPhone-en eller iPad-en trykker du på Innstillinger.
  2. Trykk på navet ditt.
  3. Trykk på iTunes og App Store.
  4. Trykk på din Apple ID øverst på skjermen, og trykk på Vis Apple ID.
  5. Trykk på Abonnementer (omtrent midt på skjermen).
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Trykk på Avbestill abonnement eller Avbryt prøveperiode.
  8. Trykk på Bekreft.
  9. Kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden.

Finn ut mer om å avbestille abonnementet ditt i Apples hjelpesenter.

Hvordan avbestille et Dropbox-abonnement eller prøveperiode på Android

Hvis du kjøpte Dropbox på en Android-enhet, kan du avbestille Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Google Play Butikk på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på de tre vannrette strekene (meny) i øvre hjørne til venstre.
  3. Sjekk at du er logget på den samme Google-kontoen som du brukte til å kjøpe abonnementet.
  4. Trykk på Abonnementer.
  5. Trykk på Dropbox.
  6. Trykk på Avbryt abonnement.
  7. Velg grunnen til at du avbestiller abonnementet ditt, og trykk på Fortsett.
  8. Trykk på Avbestill abonnement eller Avbryt prøveperiode.
  9. Du får en e-post på Google-kontoen din hvor du bekrefter av du vil avbestille abonnementet, og kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden.

Finn ut mer om å avbestille abonnementet ditt i Googles hjelpesenter.

Hva skjer når jeg avbestiller Dropbox-abonnementet eller prøveperioden min?

Hvis du avbestiller Dropbox-abonnementet eller prøveperioden din, eller abonnementet ditt utløper, vil kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden. Følgende er også tilfelle:

• Du har fortsatt tilgang til alle filer og mapper
  • Dropbox beholder slettede versjoner av filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine