Slik avbestiller du en gratis prøveperiode på en Dropbox-teamkonto

Oppdatert Oct 10, 2023

Hvis du registrerte deg for en prøveversjon av Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du avbestiller den gratis prøveperioden slik at du unngår å bli belastet.

Hvis du ikke avslutter prøveperioden før den utløper, vil du bli belastet for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise med faktureringsinformasjonen du brukte da du registrerte deg for den gratis prøveperioden.

highlight icon

Merk: Kun administratorer kan avslutte en prøveperiode på Dropbox Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er et teammedlem, kontakter du administratoren.

Avbestill en gratis prøveperiode på Dropbox-team

Slik avbestiller du en gratis prøveperiode på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på  Avbestill prøveperioden nederst på siden.
  5. Klikk på Avbestill Dropbox Business
  6. Klikk på avmerkingsboksen for å bekrefte at oppløsningen av et team er permanent.
  7. Klikk på  Oppløs teamet og logg av

Du mottar en e-postbekreftelse om at den gratis prøveperoden er avbestilt.

Vilkår for gratis prøveperiode på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

Da du registrerte deg for en gratis prøveperiode, fikk du en e-post fra Dropbox med varigheten og detaljene for prøveperioden. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekker du søppelpostmappen.

Hvis du avbryter den gratis prøveperioden før den utløper, går du tilbake til den typen konto du hadde før du registrerte deg for den gratis prøveperioden.

highlight icon

Merk: Hvis prøveperioden utløper og konverteres til et betalt abonnement, men fornyelsen mislykkes av en eller annen grunn (f.eks. manglende faktureringsinformasjon, at kortet kunne ikke belastes e.l.), flyttes teamet ditt til en låst tilstand som fortsatt vil gi teamet tilgang til teamfilene, men fjerner det meste av teamsynkroniseringen og delingsfunksjoner for teamet. Du kan oppløse teamet for å fjerne all teamtilgang.

Kontrollere om en gratis prøveperiode er avbestilt

Når du avbestiller den gratis prøveperioden din, vil du motta en e-postbekreftelse fra Dropbox. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekk søppelpostmappen.

Hvis du ble belastet for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise

Hvis den gratis prøveperioden din allerede er over og du begynte å bli belastet for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, kan du sette teamet ditt i låst tilstand umiddelbart ved å kansellere ditt nåværende abonnement. Dine Dropbox Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- eller Enterprise-funksjoner vil bli kansellert ved utgangen av nåværende faktureringsperiode. Du mister ingen av filene dine, og du vil ikke bli belastet på neste faktureringsdato.

Sjekk neste faktureringsdato

Finn ut hvordan du ser tidligere regninger fra Dropbox og neste faktureringsdato.

Finn ditt nåværende Dropbox-abonnement

Hvis du ikke er sikker på hvilken type konto du har akkurat nå, kan du logge deg på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbakebetalinger

Dropbox vil i de fleste tilfeller ikke gi refusjon. For å hindre at du blir belastet i fremtiden, kansellerer du det nåværende abonnementet og setter teamet ditt i låst tilstand.

Hvis du i stedet vil slette Dropbox-kontoen din helt,  ser du hvordan i denne artikkelen.