Hva er alderskravene for bruk av Dropbox?

For å bruke Dropbox må du være minst 13 år hvis du bor i USA eller minst 16 år hvis du bor andre steder. Avhengig av hvor du bor, kan det eksistere lover eller forskrifter som krever at du er enda eldre for at Dropbox lovlig skal kunne tilby deg tjenester uten samtykke fra foresatte. I disse tilfellene er det den aktuelle alderen der du er, som gjelder. Enkeltpersoner kan opprette en Dropbox-konto med en gang de har nådd det aktuelle alderskravet i sitt område.

Både nye og eksisterende brukere kan bli pålagt å oppgi fødselsdato for å ha fortsatt tilgang til kontoen sin. Frem til du oppgir gyldige opplysninger, vil du ikke ha tilgang til kontoen din eller innholdet i den.

Hva skjer hvis jeg ikke oppfyller alderskravet?

Hvis den oppgitte fødselsdatoen din ikke oppfyller alderskravet for å bruke Dropbox, vil du bli varslet via et popup-vindu og en e-post om at kontoen vil bli deaktivert om 48 timer. Du har dermed tid til å laste ned innhold fra kontoen din via dropbox.com eller ved å bruke Dropbox-skrivebordsappen

Etter 48 timer blir du automatisk logget ut fra alle Dropbox-apper du er pålogget, og vil deretter ikke kunne logge inn igjen. Kontoen din blir deretter slettet i samsvar med vår oppbevaringspolicy.