Hvordan oppgradere eller nedgradere Dropbox-abonnementet

Informasjonen i denne artikkelen er utdatert. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se den siste artikkelen om hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet.

Hvordan bytte abonnementet hvis du kjøpte det fra Apples App Store

1. På iPhone-en eller iPad-en trykker du på Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på iTunes og App Store.
  4. Trykk på din Apple ID øverst på skjermen, og trykk på Vis Apple ID.
  5. Trykk på Abonnementer (omtrent midt på skjermen).
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Velg abonnementet du vil ha.
  8. Trykk på Bekreft.
  9. Start Dropbox-appen på iOS-enheten.

Obs! Du må kanskje starte Dropbox-appen på nytt før disse endringene trer i kraft.

Hvordan bytte abonnementet hvis du kjøpte det fra Google Play

1. Åpne Google Play Butikk på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på Meny og velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil redigere.
  5. Trykk på Avbryt abonnement.

Finn ut mer om å bytte abonnement på Google Play.

Hvordan bytte abonnementet hvis du kjøpte det i Dropbox-appen (kun på iOS)

1. I Dropbox-appen din trykker du på Konto.
  2. Trykk på Bytt eller avslutt abonnement.
  3. Trykk på Administrer abonnementet ditt.
  4. Åpne iTunes Store.
  5. Velg abonnementet du vil ha.
  6. Trykk på Bekreft.
  7. Start Dropbox-appen på iOS-enheten.

Du må kanskje starte Dropbox-programmet på nytt før disse endringene trer i kraft.

Hva skjer hvis jeg blir med i et Dropbox Business-team fra et Plus- eller Professional-abonnement?

Hvis du starter en gratis prøveperiode med Business eller blir med i et Business-team, vil du fortsatt belastes for eksisterende Plus- eller Professional-abonnementer du har kjøpt gjennom App Store.

Hvis du ikke avbestiller Apple App Store-abonnementet, vil du fortsatt belastes automatisk hver måned eller hvert år.

Når trer endringen i abonnementet i kraft?

Oppgraderinger som skjer umiddelbart og faktureres med det samme. Nedgraderinger fra Professional til Plus skjer etter nåværende faktureringsperiode.

Finn ut hvordan du finner abonneringsdatoene i App Store.