Domeneinnsikt og kontoinnhenting

Oppdatert Mar 25, 2024
person icon

Denne artikkelen diskuterer en funksjon som bare er tilgjengelig for kunder med Dropbox Enterprise. Både team med Advanced- og Enterprise-abonnement har tilgang til domenebekreftelse og invitasjonshåndhevelse for å gjøre innføringsprosessen enklere.

Denne artikkelen forklarer hva domeneinnsikt og kontoinnhenting er, samt hvordan du slår dem på for teamet ditt.

Hva er domeneinnsikt og kontoinnhenting?

Domeneinnsikt viser administratorer hvor mange brukere som har opprettet private Dropbox-kontoer ved å bruke en jobbrelatert e-postadresse på det bekreftede domenet.

Administratorer kan deretter bruke kontoinnhenting til å få disse brukerne til å overføre den private kontoen til Enterprise-teamet eller endre e-postadressen som brukes for den private Dropbox-kontoen deres.

Hva kan domeneinnsikt og kontoinnhenting gjøre?

Domeneinnsikt og kontoinnhenting hjelper administratorer med følgende:

• Få større innsikt i organisk Dropbox-bruk på domenet til en organisasjon
  • Unngå uautorisert bruk av Dropbox på domenet til en organisasjon
  • Sørg for at hele organisasjonen er overført til ett team

Deler i denne artikkelen:

Slik aktiverer du domeneinnsikt og kontoinnhenting

Trinn 1: Bekreft domenets eierskap

Før domeneinnsikt og kontoinnhenting kan aktiveres, må en Dropbox-teamadministrator bekrefte domeneeierskapet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Medlemmer klikker du på Domener.
  5. Klikk på Legg til domene.
  6. Oppgi det organisasjonsdomenet som du ønsker å bekrefte eierskapet til.
  7. Velg en av de tre bekreftelsesmetodene.
  8. Følg instruksjonene på skjermen – når du Når du er ferdig å med bekreftelsen, vil du motta en e-post som varsler deg om at bekreftelsen av domeneeierskapet var vellykket.

Trinn 2: Se domeneinnsikt

Etter at du har bekreftet domenet ditt, kan du se innsikt for hvert bekreftede domene i administratorverktøyet. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Medlemmer klikker du på Domener.

Alle domenene du eier, vil vise hvor mye aktivitet som foregår på private Dropbox-kontoer under kolonnen Private kontoer.

Trinn 3: Slå på kontoinnhenting

Etter at du har bekreftet domenet ditt, kan du bruke kontoinnhenting til å få teammedlemmer til å overføre en privat Dropbox-konto til Enterprise-teamet hvis de bruker sin jobbrelaterte e-postadresse til den private Dropbox-kontoen. Du kan også få dem til å endre e-postadressen som er tilknyttet den private Dropbox-kontoen.

Slik slår du på kontoinnhenting:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Medlemmer klikker du på Domener
  5. Finn det bekreftede domenet du ønsker å håndheve Dropbox-bruk på.
  6. Klikk på tannhjulikonet, og velg Endre innstillingene for innhenting.
  7. Velg om du vil at alle brukere eller bare inviterte brukere skal kunne bli med i teamet ditt.
  8. Klikk på Neste.
  9. Valgfritt: Send en e-post til Dropbox-brukere på domenet ditt.
    • Hvis du velger Alle brukere, kan du sende e-post til Dropbox-brukere på domenet ditt før kontoinnhentingen er aktivert. Brukere som allerede er medlem av andre Dropbox-team, vil ikke bli varslet. Du kan hoppe over dette trinnet.
    • Hvis du velger å sende e-posten, oppgir du en e-postadresse som brukerne kan svare på hvis de har spørsmål om dette varselet. Du kan også legge til en egendefinert melding i e-posten med nødvendig informasjon eller instruksjoner til brukerne dine.
    • Klikk på Send e-post.
  10. Klikk på Slå på innhenting.

Vanlige spørsmål om kontoinnhenting

Kan jeg bruke kontoinnhenting for brukere på andre Dropbox-team?

Funksjonen for kontoinnhenting kan kun brukes for å hente inn brukere som ennå ikke er medlem av et Dropbox-team. Hvis du ønsker å slå sammen andre, eksisterende team, kan du kontakte oss for å få hjelp.

Kan jeg sende e-postvarselet om kontoinnhenting på nytt?

Ja. Du kan sende e-postvarselet om kontoinnhenting på nytt selv om du allerede har slått på kontoinnhenting. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Medlemmer klikker du på Domener
  5. Klikk på tannhjulikonet.
  6. Klikk på Send e-post til ikke-administrerte brukere.
    • Merk: Hvis du ikke ser Send e-post til ikke-administrerte brukere, finnes det ingen ikke-administrerte brukere for domenet ditt