Kontakte kundestøtten hos Dropbox

Før du kontakter kundestøtten hos Dropbox anbefaler vi at du søker i Dropbox sitt hjelpesenter eller forumene våre etter svar på spørsmålet du har.

Støttte via chat og e-post

Hvilke alternativer du har for teknisk støtte, avhenger av hvilken type konto du har (Basic, Plus, Family, Professional eller Business). Hvis du vil se støttealternativene for kontoen din, logger du deg inn og går til dropbox.com/support

Telefonstøtte

Telefonstøtte er kun tilgjengelig for Dropbox Business-team Dropbox Business-administratorer kan be om en samtale med Dropbox-kundestøtten i lokal åpningstid. Slik ber du om en samtale:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Hjelp i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Telefon.
  5. Skriv inn et telefonnummer som kan ringes direkte.
  6. Klikk på Be om samtale. Du vil motta en samtale i løpet av noen sekunder.

Hvis du er på et Dropbox Business-team, men ikke er administrator, ber du teamadministratoren din om å besøke dropbox.com/supportAdministratorer kan også legge til ekstra administratorer på teamet, slik at disse også har tilgang til telefonstøtte.

Tilgjengelige språk

Støtte er tilgjengelig på engelsk for alle brukere.

Avhengig av hvilken kontotypen du har og hvor i verden du holder til, kan støtte være tilgjengelig for deg på fransk, tysk, japansk, portugisisk og spansk. Logg inn og gå til dropbox.com/support for å se tilgjengelige alternativer.

Hvis du ikke ser språket ditt listet opp som et alternativ når du går til dropbox.com/support, sender du en e-post eller skriver til oss på språket ditt, så blir det sendt videre til det riktige teamet.

Svartid og åpningstid for støtte

Plus-, Family-, Professional- og Business-brukere kan forvente svar på e-post innen 1 virkedag.

• Business-brukere på Enterprise-abonnement kan forvente svar på e-post innen 1 time alle ukedager.

Hvis telefon og chat er oppført som alternativer når du besøker dropbox.com/support, er disse alternativene tilgjengelige i lokal åpningstid.