Kontakte kundestøtten hos Dropbox

Før du kontakter kundestøtten hos Dropbox anbefaler vi at du søker i Dropbox sitt hjelpesenter eller forumene våre etter svar på spørsmålet du har.

Støttte via chat og e-post

Hvilke alternativer du har for teknisk støtte, avhenger av hvilken type konto du har (Basic, Plus, Professional eller Business). Hvis du vil se støttealternativene for kontoen din, logger du deg inn og går til dropbox.com/support

Telefonstøtte

Telefonstøtte er kun tilgjengelig for Dropbox Business-brukere i den lokale åpningstiden.

Tilgjengelige språk

Støtte er tilgjengelig på engelsk for alle brukere.

Avhengig av kontotypen din og hvor i verden du er, kan støtte være tilgjengelig for deg på fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk og spansk. Logg inn og gå til dropbox.com/support for å se tilgjengelige alternativer.

Hvis du ikke ser språket ditt listet opp som et alternativ når du går til dropbox.com/support, sender du en e-post eller skriver til oss på språket ditt, så blir det sendt videre til det riktige teamet.

Svartid og åpningstid for støtte

Basic-brukere kan forvente svar på e-post innen 1–2 dager.

Plus-, Professional- og Business-brukere kan forvente svar på e-post innen 24 timer.

• Business-brukere på Enterprise-abonnement kan forvente svar på e-post innen 1 time.

Hvis telefon og chat er oppført som alternativer når du besøker dropbox.com/support, er disse alternativene tilgjengelige i lokal åpningstid.