Hva er betalt Dropbox-kundestøtte?

Oppdatert Oct 19, 2023
person icon

Dropbox Premium kundestøtte-tillegget er tilgjengelig for alle Dropbox-teamkontoer. Våre støttetjenester er imidlertid bare tilgjengelige på engelsk og japansk (hvis tilgjengelige).

Betalt Dropbox-kundestøtte er tilgjengelig for Dropbox-teamkontoer som har kjøpt tilleggsprogrammet for betalt Dropbox-kundestøtte. Hvis du vil kjøpe tillegget, kontakter du din Dropbox-salgsrepresentant eller fyller ut dette skjemaet for å kontakte salgsteamet.

Tilleggsprogrammets funksjoner

Med tillegget for betalt kundestøtte får alle aktive teammedlemmer tilgang til enda bedre kundestøtte. To versjoner av dette tillegget for betalt kundestøtte – Essentials og Enhanced – er tilgjengelige for Dropbox-teamkontoer.

Teamadministratorer har tilgang til følgende med begge versjoner:

• kundestøtte døgnet rundt via telefon, e-post eller chat
  • kvartalsvise e-poster som opplyser om tre ubrukte/underbrukte funksjoner for teamet
  • Én times implementeringskonsultasjon.
  • Tilgang til Premium kundestøtte-senteret.
highlight icon

Merknader:

• Med Premium kundestøtte: Essentials, teamadministratorer vil motta svar på støtteforespørsler innen fire timer.
  • Med Premium Support: Enhanced får teamadministratorer svar på støtteforespørsler innen én time. Du kan også få et kvartalsmessig møte for å gjennomgå eventuelle trender i forbindelse med støtteforespørsler.

Alle team har dessuten tilgang til Dropbox sine direktesendte nettseminarer om nye og eksisterende funksjoner.
highlight icon

Merk: Dropbox Champions med Premium kundestøtte-tillegget er underlagt disse justerte vilkårene:

• Premium kundestøtte-rettigheter er kun tilgjengelig for deg individuelt, ikke for teamet ditt.
  • Grand Champions mottar svar på kundestøtteforespørsler innen fire timer.
  • Epic Champions mottar svar på kundestøtteforespørsler innen én time.
  • Champions som er teamadministratorer kan få tilgang til Premium kundestøtte-huben.
  • Champions har ikke tilgang til kvartalsvise funksjons-e-poster.

For å kontakte kundestøtten logger du på kontoen din og går til dropbox.com/support

Premium kundestøtte-senteret

Senteret for premium kundestøtte er tilgjengelig for alle administratortyper for enkelt å kunne spore, gjennomgå og opprette støtteforespørsler direkte fra administrasjonsverktøyet. Dette senteret er kun tilgjengelig for kunder med tilleggsprogrammet for premium kundestøtte.

Slik får du tilgang til Premium kundestøtte-senteret

For å se Premium kundestøtte-senteret

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Premium kundestøtte.

Du kan se de siste støtteforespørslene dine, se problemtrender, se gjennom tidligere forespørsler, sjekke statuser og sende inn nye forespørsler fra dette panelet.

Slik oppretter du en støtteforespørsel

Slik oppretter du en ny støtteforespørsel:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Premium kundestøtte.
  4. Klikk på Kontakt kundestøtte.
  5. Velg Chat nå, Send inn en forespørsel til kundeservice eller Be om en samtale
    • Chat nå: En live chat-funksjon vil dukke opp slik at du får kontakt med en kundestøtterepresentant.
    • Send inn støtteforespørsel: Følg instruksjonene for å fylle ut skjemaet, og klikk på Send. En medarbeider fra kundestøtten vil svare innen den aktuelle responstiden.
    • Be om en samtale: Dette tar deg til Hjelp-siden i administratorverktøyet.
      • Klikk på Telefon.
      • Skriv inn et telefonnummer som kan ringes direkte.
        • Klikk på Be om en samtale. Du blir oppringt så snart noen fra kundestøtten er tilgjengelig. Dette anbefales for problemer som haster.

Slik ser eller svarer du på en støtteforespørsel

Slik ser eller svarer du på en støtteforespørsel:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Premium kundestøtte.
  4. Velg støtteforespørselen fra nylige-listen for å finne den forespørselen du vil se.
  5. Skriv inn et svar og klikk på Send.
highlight icon

Merk: Du kan bare svare på åpne støtteforespørsler og se dine egne forespørsler. Forespørsler fra andre teammedlemmer vil ikke være synlige.

Slik ser du innsikt

Du kan se informasjon om åpne støtteforespørsler, problemtrender og mønstre på Innsikt-siden.

Slik ser du innsikt:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Premium kundestøtte.
  4. Klikk på Innsikt.

Da vises det et vindu med informasjon om totalt antall åpne støtteforespørsler, totalt antall forespørsler, problemmønstre og produktmønstreProblemmønstre handler om hva slags problemer du opplever regelmessig. Produktmønstre forklarer hvor mange støtteforespørsler du har sendt inn per Dropbox-produkt, dersom du har et Dropbox-abonnement med flere produkter.