Hva er et Dropbox-gratisteam?

Hvis du avbestiller Dropbox Business-abonnementet, og teamet ble opprettet før februar 2018, kan teamet ditt bli et gratisteam ved slutten av faktureringsperioden.

Teamadministratoren forblir den samme, og du vil fortsatt ha tilgang til alle filer og mapper.

Obs! Du kan ikke opprette et nytt gratisteam.

Hva er forskjellen på et gratis team og et Dropbox Business-team?

Gratisteamet har mindre lagringsplass og begrenset tilgang til Dropbox Business-funksjoner. Følgende er også tilfelle:

• Teamadministratoren vil ikke ha tilgang til administratorverktøyet
  • Lagringskvoten du har tilgjengelig, baseres på antall individuelle kontoer i stedet for teamet
  • Det gratis teamet vil ikke være i stand til å bruke smart synkronisering
  • Alle teammapper blir gjort om til delte mapper
  • Det gratis teamet vil ikke være i stand til å legge til eller fjerne teammedlemmer
  • Alle filer som ikke er delt, forblir private

Klikk her for å oppgradere teamet ditt til Dropbox Business igjen

Hvordan forlater jeg et gratis team?

Når du forlater et gratisteam, mister du tilgang til delte mapper og eventuelle grupper. Hvis du koblet til en privat konto, flyttes arbeidsfilene dine til den private kontoen.

Slik forlate du et gratisteam:

1. Logg inn med teamets brukernavn og passord på dropbox.com/team.
  2. Klikk på Forlat teamet.

Hvordan sletter jeg et gratis team?

Når du sletter et team, vil alle medlemmene i teamet fjernes fra delte mapper og grupper, og kontoene deres gjøres om til private Dropbox-kontoer.

Du må være teamadministrator for å slette et team. Slik gjør du det:

1. Logg på med teamadministratorkontoen.
  2. Gå til dropbox.com/team/settings.
  3. Klikk på Slett team.

Hva skjer hvis et medlem av et gratis team overskrider lagringskvoten sin?

Ett enkelt teammedlem som overskrider kvoten, påvirker ikke noen andre medlemmer av et team.

Hvis et medlem av et team overskrider sin individuelle lagringskvote, stanser synkroniseringen av delte mapper og filer kun for det medlemmet. Ingen filer slettes, og synkronisering vil gjenopptas når teammedlemmet er under kvoten igjen.