Wat is Dropbox premium support?

Bijgewerkt Oct 19, 2023
person icon

De add-on voor Dropbox Premium Support is beschikbaar voor alle Dropbox-teamaccounts. Onze supportservices zijn echter alleen beschikbaar in het Engels en Japans (indien beschikbaar).

Dropbox Premium Support is beschikbaar voor Dropbox-teamaccounts die de add-on Premium Support hebben aangeschaft. Neem contact op met een Dropbox-verkoopmedewerker of vul het contactformulier van het verkoopteam van Dropbox in als je geïnteresseerd bent in de aankoop van deze add-on.

Functies van de add-on Premium Support

Met de add-on Premium Support hebben alle actieve leden van een team recht op aanvullende ondersteuning. Er zijn twee versies van deze add-on, Premium Support Essentials en Premium Support Enhanced, beschikbaar voor Dropbox-teamaccounts.

Met beide versies van de add-on hebben teambeheerders toegang tot:

• Ondersteuning van het supportteam via telefoon, e-mail of chat, 24/7 beschikbaar.
  • Driemaandelijkse e-mails waarin de drie meest ongebruikte/onderbenutte functies voor je team worden uitgelicht.
  • Adviesgesprekken van een uur over implementatie
  • Toegang tot de Premium Support Hub
highlight icon

Opmerkingen:

• Met Premium Support: Essentials, ontvangen teambeheerders binnen vier uur antwoord op supporttickets.
  • Met Premium Support: Enhanced krijgen teambeheerders binnen één uur antwoord op supporttickets. Je komt ook in aanmerking voor een driemaandelijkse vergadering over oorzaakanalyse om eventuele supporttrends te bekijken.

Bovendien hebben alle teams toegang tot live webinars die worden gehost door Dropbox en die nieuwe en bestaande functies behandelen.
highlight icon

Opmerking: voor Dropbox Champions met de add-on Premium Support gelden deze aangepaste voorwaarden:

• Rechten op Premium Support zijn alleen beschikbaar voor jou persoonlijk, niet voor je team.
  • Grand Champions krijgen binnen vier uur antwoord op supporttickets.
  • Epic Champions krijgen binnen één uur antwoord op supporttickets.
  • Champions die teambeheerder zijn, hebben toegang tot de Premium Support Hub.
  • Champions hebben geen toegang tot driemaandelijkse e-mails over functies.

Je kunt contact opnemen met Support door je aan te melden bij je account en naar dropbox.com/support te gaan.

De Premium Support Hub

De Premium Support Hub is toegankelijk voor alle typen beheerders om eenvoudig rechtstreeks vanuit de Beheerconsole tickets te volgen, te beoordelen en te maken. De Premium Support Hub is alleen beschikbaar voor klanten met de add-on Premium Support.

Toegang krijgen tot de Premium Support Hub

Om de Premium Support Hub te bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Premium Support.

Je kunt vanaf dit dashboard je recente tickets bekijken, 'trending' problemen bekijken, eerdere tickets filteren, statussen controleren en nieuwe tickets indienen.

Een supportticket maken

Een nieuwe supportticket maken:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Premium Support.
  4. Klik op Contact opnemen met Support.
  5. Selecteer Nu chatten, Ticket indienen of Belafspraak maken
    • Nu chatten: Er verschijnt een live chatfunctie om verbinding te maken met een medewerker van klantsupport.
    • Ticket indienen: Volg de aanwijzingen om het formulier in te vullen en klik op Verzenden. Een medewerker van de klantsupport zal binnen de aangegeven reactietijd contact met je opnemen.
    • Belafspraak maken: Hiermee ga je naar de Help-pagina in je Beheerconsole.
      • Klik op Telefoon.
      • Voer een telefoonnummer in dat direct kan worden gekozen.
        • Klik op Een belafspraak maken. Je wordt gebeld zodra de volgende klantsupportmedewerker beschikbaar is. Deze optie wordt aanbevolen bij dringende problemen.

Een supportticket bekijken of beantwoorden:

Een supportticket bekijken of beantwoorden:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Premium Support.
  4. Selecteer de ticket uit de lijst met recente tickets om de ticket te vinden die je wilt bekijken.
  5. Typ een antwoord en klik op Verzenden.
highlight icon

Opmerking: Je kunt alleen reageren op openstaande tickets en je eigen tickets bekijken. Tickets van andere teamleden zijn niet zichtbaar.

Inzichten bekijken

Je kunt de gegevens van openstaande tickets, evenals de trends en patronen van problemen, bekijken op de pagina Inzichten.

Inzichten bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Premium Support.
  4. Klik op Inzichten.

Er verschijnt een venster met het totale aantal openstaande tickets, het totale aantal tickets, patronen in het soort problemen en productpatronenPatronen in het soort problemen hebben betrekking op de soorten problemen die je regelmatig ervaart. Productpatronen laten zien hoeveel tickets je hebt ingediend per Dropbox-product, als je een Dropbox-abonnement hebt met meerdere producten.