Så här lösenordsskyddar du länkar i Dropbox Replay

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Du kan lösenordsskydda delade länkar för alla filer och projekt i Dropbox Replay. Du kan hantera alla delade länkar från sidan Dina länkar. Läs mer om Dropbox Replay-tilläggssidan Dina länkar

Lösenordsskydda delade länkar i Dropbox Replay

Så här lösenordsskyddar du delade länkar:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Dropbox Replay öppnas i en ny flik.
  4. Håll markören över miniatyrbilden eller raden för filen som du vill dela.
  5. Klicka på ikonen med tre punkter ”” (ellips) längst upp till höger.
  6. Klicka på Dela på menyn som visas.
  7. Välj mottagarens åtkomst:
    • Visa och kommentera: Andra användare kan visa filen och kommentarerna, och skriva sina egna kommentarer.
    • Endast visa: Andra användare kan visa filen men de kan inte se eller skriva egna kommentarer.
  8. Klicka på kugghjulsikonen för att kräva ett lösenord.
  9. Växla Kräv lösenord till på.
  10. Skriv in det önskade lösenordet.
  11. Klicka på Spara.