Varför finns det ett grått minustecken bredvid min mapp?

Om du ser ett grått minustecken bredvid en synkad mapp i Dropbox-mappen på datorn betyder det att det finns en osynkad mapp i ditt Dropbox-konto online som har samma namn och ligger på samma plats.

Hur tar jag bort det grå minustecknet från min mapp?

Så här tar du bort det grå minustecknet:

1. Använd selektiv synkning för att synka den osynkade mappen till Dropbox-mappen på din dator.
  2. Du ser orden ”selektiv synkningskonflikt” som ett tillägg till namnet på den synkade mappen på datorn.
  3. Alla dina filer är fortfarande säkra i båda mapparna. Här är några olika steg du kan ta:
  • Låta båda filerna eller mapparna vara och låta en fortsätta ha namnet med tillägget ”Konflikt vid selektiv synkning”
  • Ändra namnet på konfliktmappen
  • Samla de filer du behöver från båda mapparna i en av mapparna