Så här lägger du till förfallodatum för andra användare i Dropbox Replay

Uppdaterat Nov 14, 2023
person icon

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Du kan lägga till förfallodatum för andra användare för att uppmuntra dem att ge feedback i tid på en mediafil som du har delat. Du kan endast ställa in ett förfallodatum per fil.

Så här lägger du till ett förfallodatum:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen uppe till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Dropbox Replay öppnas i en ny flik.
  4. Öppna filen som du vill lägga till ett förfallodatum till.
  5. Klicka på Lägg till förfallodatum högst upp till vänster.
  6. Klicka på datumväljaren och välj förfallodatum.
  7. Välj en tid från rullgardinsmenyn.
  8. Klicka på Spara.

Förfallodatumet visas även för andra användare när de visar filen i Replay.

highlight icon

Obs! När ett förfallodatum har ställts in får du en mejlpåminnelse 24 timmar innan förfallodatumet.