Sådan nulstiller du din adgangskode til Dropbox

Hvis du har glemt din adgangskode til Dropbox, kan du nulstille den ved at gå til siden vedrørende glemt adgangskode. Hvis det ikke fungerer for dig, er her et par andre ting, du kan prøve.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, skal du kontakte din administrator for at få hjælp til at nulstille din Dropbox Business-adgangskode.

Sådan nulstiller du din adgangskode fra en forbundet enhed

Hvis du er logget på Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet, kan du nulstille din adgangskode ved at sende en meddelelse til enheden.

Kan du ikke huske, hvilken e-mailadresse du brugte, eller har du ikke adgang til den?

Se, hvordan du nulstiller din adgangskode uden at have adgang til e-mailadressen.

Har du ikke modtaget e-mailen om nulstilling af adgangskoden?

Hvis du ikke har modtaget e-mailen om nulstilling:

• Se i spammappen i din indbakke.
  • Hvis e-mailen om nulstilling ikke findes der, kan du prøve at tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com som kontakt i dit adressekartotek og derefter anmode om at få sendt e-mailen om nulstilling af adgangskoden igen.
  • Hvis du stadig ikke kan få det til at fungere, kan du kontakte support.

Sådan nulstiller du din adgangskode fra loginsiden

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Klik på Log på.
  3. Klik på Har du glemt din adgangskode?
  4. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  5. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Når du nulstiller din adgangskode, er du stadig logget på andre forbundne enheder. Du kan logge af de andre enheder fra dine kontoindstillinger

Sådan nulstiller du din adgangskode fra dine indstillinger

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode.
  6. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  7. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Når du nulstiller din adgangskode, er du stadig logget på andre forbundne enheder. Du kan logge af de andre enheder fra dine kontoindstillinger

Er din adgangskode udløbet?

Se, hvad du skal gøre

Jeg har forsøgt alt, men jeg kan stadig ikke nulstille min adgangskode

Hvis du har prøvet alle løsningsforslagene herover, og du stadig ikke modtager e-mailen om nulstilling af adgangskoden, kan du kontakte support.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .