Find og ret problemer med kameraoverførsler

Opdateret Nov 29, 2023
Mange af de problemer med kameraoverførsler, du kan støde på, kan løses med følgende løsninger, uanset hvilken enhed du bruger.

Genstart Dropbox-appen

Sådan genstarter du Dropbox-computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac), og klik derefter på dit profilbillede eller dine initialer.
  2. Klik på Afslut Dropbox.
  3. Åbn menuen med programmer, genstart Dropbox, og log derefter på igen (hvis det er nødvendigt).

Tjek din internetforbindelse

Kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis du har en langsom internetforbindelse. Prøv at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk eller slå mobildata fra.

Kontrollér, om batteriet er opladet

Kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis batteriet er ved at løbe tør. Prøv at slutte din computer, telefon eller tablet til strøm.

Kontrollér, om du har tilstrækkelig ledig plads

Kontrollér, om din Dropbox-app er opdateret

highlight icon

Bemærk! Hvis du har en Dropbox Basic-plan, skal du have Dropbox-computerappen installeret for at kunne bruge kameraoverførsler.

Sørg for, at dit operativsystem er opdateret

Tjek indstillingerne for overførsler på din telefon