Oversigt over siden Indhold i Dropbox Business

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du se og administrere dit teams indhold fra siden Indhold i administratorpanelet. Sådan kommer du til siden Indhold:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indhold

Der vises tre faner under søgelinjen: Team og delt, Medlemsadgang og Låste filer.

Under fanen Team og delt kan du:

• Søge efter og sortere i delte mapper og teammapper
  • Administrere medlemskaberne af delte mapper og teammapper – tilføje eller fjerne brugere, tilpasse tilladelser og se, hvilke filer der er blevet delt med andre end teammedlemmer
  • Tilføje, slette eller kopiere delte mapper og teammapper

Under fanen Medlemsadgang kan du se, hvilke mapper et bestemt teammedlem har adgang til. Det gør du ved at klikke på navnet eller e-mailadressen for det medlem, du vil se oplysningerne for.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig for alle teams. Hvis fanen Medlemsadgang ikke vises, betyder det, at dit team ikke har adgang til denne funktion.

Under fanen Låste filer kan du låse op for de filer, som teammedlemmer har låst. Det gør du ved at pege på den fil eller mappe, du vil låse op, klikke på “” (de tre prikker) og klikke på Lås op for redigering.