Oversigt over fanen Indhold i Dropbox Business

Fanen Indhold på administratorpanelet i Dropbox Business viser vigtige oplysninger og indstillinger for dit teams delte mapper og teammapper. Sådan finder du den:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indhold.

Fra fanen Indhold kan du gøre følgende:

• Søg efter og filtrer delte mapper og teammapper ved hjælp af søge- og filterindstillinger
  • Se og gennemse alle de mapper, der er delt af dit team, og teammapper
  • Administrer medlemskaberne af delte mapper – tilføj eller fjern brugere, tilpas tilladelser og se, hvilke filer der er blevet delt med andre end teammedlemmer
  • Tilføj, slet eller kopiér delte mapper og teammapper direkte fra administratorpanelet