Vanlige spørsmål om Dropbox Capture

Oppdatert Oct 10, 2023
I denne artikkelen finner du svar på vanlige spørsmål om Dropbox Capture.

Trenger jeg en Dropbox-konto for å bruke Dropbox Capture?

Ja. Du må være logget på Dropbox-kontoen din for å bruke Dropbox Capture, enten på dropbox.com eller Dropbox-skrivebordsappen.

Opptak gjort med Dropbox Capture, vil bli lagret på Dropbox-kontoen din i «Capture»-mappen. Denne mappen kan nås via dropbox.com, Dropbox-skrivebordsappen eller ved å klikke på mappeikonet øverst til høyre i Dropbox Capture-appen.

Opptaket mitt har ingen lyd. Hva bør jeg gjøre?

Hvis du har problemer med å ta opp lyd, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene:

• Klikk på «» (vertikal ellipse) i øverste høyre hjørne av appen, velg Preferanser og kontroller at riktig opptaksenhet er valgt under Mikrofon.
  • Avslutt Dropbox Capture og åpne appen på nytt.
  • Sørg for at Capture er oppdatert.
  • Sørg for at mikrofonen ikke er dempet under opptak.
    • Lydnivået over mikrofonikonet skal bevege seg mens du snakker.

Hvis du fortsatt ikke klarer å løse problemet, kontakter du kundestøtte.

Hvordan endrer jeg videooppløsning?

For å endre opptaksoppløsningen klikker du på «» (vertikal ellipse) øverst til høyre i appen, velger Preferanser og foretar et valg ved å bruke rullegardinmenyen ved siden av Videokvalitet.

highlight icon

Obs! Dropbox Professional-, Standard-, Advanced- og Enterprise-kunder kan gjøre opptak i 4K, men trenger en 4K-skjerm for å se opptakene i full oppløsning.

Hvor mye opptakstid har jeg?

Kunder med Dropbox Basic-, Plus- og Family-abonnementer kan ta opp opptil to timer totalt uten begrensning på individuelle opptak. Ytterligere tid kan legges til ved å henvise til Dropbox Capture.

Dropbox Professional-, Essentials-, Business-, Business Plus-, Standard-, Advanced- og Enterprise-kunder har ubegrenset opptakstid opp til lagringsgrensen.

Hva skjer hvis jeg når opptaksgrensen?

Når kunder med Dropbox Basic-, Plus- og Family-abonnementer når to timers opptakstid, vil de ikke kunne lage nye opptak. Du vil fortsatt ha tilgang til dine tidligere opptak.

Hva skjer hvis jeg nedgraderer abonnementet mitt fra Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise til Dropbox Basic, Plus eller Family?

Hvis du går fra Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise til Basic, Plus eller Family, har du fortsatt tilgang til tidligere opptak. Hvis du har tatt opp mer enn to timer, kan du ikke gjøre nye opptak. Hvis du har tatt opp mindre, kan du gjøre nye opptak til du når to timer.

Jeg fikk et varsel om at Dropbox Capture trenger tillatelse for å gjøre opptak. Hva betyr det?

Dette varselet betyr at datamaskinen eller nettleseren din blokkerer Dropbox Capture fra å ta opp.

Mac-brukere må gi nettleseren tilgang til skjermopptak, kamera og mikrofon gjennom systeminnstillingene.

Hvis du bruker Safari, må du velge at det skal spørres om skjermdelingstillatelser for Dropbox-nettstedet.