Vanliga frågor om Dropbox Capture

Uppdaterat Oct 19, 2023
I denna artikel finns svar på några vanliga frågor om Dropbox Capture.

Behöver jag ett Dropbox-konto för att använda Dropbox Capture?

Ja. Du måste vara inloggad på Dropbox-kontot för att kunna använda Dropbox Capture, antingen på dropbox.com eller Dropbox-klienten.

Inspelningar som skapats med Dropbox Capture sparas till Dropbox-kontot i mappen ”Capture”. Du kan komma åt mappen på dropbox.com, Dropbox-klienten eller genom att klicka på mappikonen längst upp till höger i Dropbox Capture-appen.

Min inspelning har inget ljud. Vad ska jag göra?

Om du har problem med att spela in ljud kan du prova dessa felsökningssteg:

• Klicka på ” (vertikal ellips) längst upp till höger i appen, välj Inställningar och kontrollera att rätt inspelningsenhet har valts under Mikrofon.
  • Stäng Dropbox Capture och öppna den igen.
  • Kontrollera att Capture är uppdaterat.
  • Kontrollera att mikrofonen inte är tystad när du spelar in.
    • Ljudnivån ovanför mikrofonens ikon bör röra sig när du pratar.

Om du fortfarande inte kan lösa problemet kontaktar du kundsupport.

Hur ändrar jag upplösning för videon?

Ändra upplösningen för videon genom att klicka på ”” (vertikal ellips) längst upp till höger i appen, välj Inställningar och välj upplösning i rullgardinsmenyn bredvid Videokvalitet.

highlight icon

Obs! Kunder med Dropbox Professional, Standard, Advanced och Enterprise kan spela in i 4K men en skärm med 4K krävs för att titta på videon i full upplösning.

Hur mycket inspelningstid har jag?

Kunder som har planerna Dropbox Basic, Plus och Family kan spela in videor som är upp till två timmar och utan gräns för enskilda inspelningar. Ytterligare tid kan läggas till genom att värva till Dropbox Capture.

Kunder med Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced och Enterprise har obegränsad inspelningstid så länge storleken inte överskrider lagringsutrymmets gräns.

Vad händer när jag når gränsen för inspelning?

När kunder som har planerna Dropbox Basic, Plus och Family når inspelningsgränsen på två timmar kan de inte skapa nya inspelningar. Du har fortfarande åtkomst till alla tidigare inspelningar.

Vad händer om jag nedgraderar min plan från Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise till Dropbox Basic, Plus eller Family?

Du har fortfarande åtkomst till tidigare inspelningar om du flyttar från Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise till Basic, Plus eller Family. Om du har spelat in mer än två timmar kommer du inte längre kunna skapa nya inspelningar. Om du har spelat in mindre kommer du kunna spela in tills du kommit upp i två timmar.

Jag har fått meddelanden om att jag behöver ge Dropbox Capture behörighet att spela in. Vad betyder det?

Det här meddelandet innebär att din dator eller webbläsare för närvarande blockerar Dropbox Capture från att spela in.

Mac-användare måste ge webbläsaren åtkomst till skärminspelning, kamera och mikrofonSysteminställningar.

Om du använder Safari måste du ställa in behörigheter för skärmdelning för Dropbox webbplats till Fråga.