Hvordan gjenopprette slettede filer eller mapper i Dropbox

Slik gjenoppretter du slettede filer eller mapper:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette.
    • Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet
  5. Klikk på Gjenopprett. Gjenopprettinger kan ta tid hvis du gjenoppretter et stort antall filer.

Obs! Du kan kun gjenopprette en delt fil som du hadde Kan redigere-tilgang til. Hvis du hadde Kan vise-tilgang til en delt fil, kan du ikke gjenopprette den.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør filgjenoppretting og historikk enkelt.

Video: Hvordan gjenopprette en tidligere versjon av en fil

Denne videoen er en oversikt over versjonshistorikken.

Obs! Denne videoen omtaler en 120-dagers versjonshistorikk. Dette tidsvinduet varierer imidlertid avhengig av hvilket Dropbox-abonnement du har. Se informasjonen nedenfor for å få mer informasjon om abonnementet ditt.

Dropbox Basic- og Plus-kontoer kan gjenopprette redigering eller sletting gjort i løpet av de siste 30 dagene.

Dropbox Professional- og Business-kontoer kan gjenopprette alle redigeringer eller slettinger som er gjort i løpet av de siste 180 dagene.

Hvis filene dine mangler eller du har et stort antall filer å gjenopprette

Finn ut hvordan du finner eller gjenoppretter forsvunne eller ødelagte filer.