Oversikt over Innhold-siden i Dropbox Business

Som administrator av Dropbox Business kan du vise og administrere teamets innhold fra siden Innhold i administratorverktøyet. Slik får du tilgang til Innhold-siden:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innhold

Det er tre faner under søkefeltet: Team og delt , Medlemstilgang og Låste filer.

Fra fanen Team og delt kan du

• søke etter og se gjennom delte mapper og teammapper
  • administrere medlemskap i delte mapper og teammapper – legge til eller fjerne brukere, justere tillatelser og se hvilke filer som er delt med personer utenfor teamet
  • legge til, slette eller kopiere delte mapper og teammapper

Fra fanen Medlemstilgang kan du se hvilke mapper et bestemt teammedlem har tilgang til. Slik gjør du det: Klikk på navnet eller e-postadressen til medlemmet du vil vise.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for alle team. Hvis du ikke ser Medlemstilgang-fanen, betyr det at teamet ditt ikke har tilgang til denne funksjonen.

Fra fanen Låste filer kan du låse opp filer som teammedlemmer har låst. Slik gjør du det: Hold musepekeren over filen eller mappen du vil låse opp, klikk på «» (de tre prikkene) og klikk på Lås opp redigering.