Oversikt over Innhold-fanen i Dropbox Business

Innhold-fanen i Dropbox Business-administratorverktøyet inneholder viktig informasjon og alternativer for å håndtere teamets delte mapper og teammapper. Slik ser du den:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innhold.

Innhold-fanen kan du:

• Søke etter og filtrere delte mapper og teammapper ved å bruke alternativene for søk og filter
  • Sortere og bla gjennom alle mapper som deles av teamet ditt, så vel som teammapper
  • Administrere medlemskap i delte mapper – legge til eller fjerne brukere, justere rettighetene, og se hvilke filer som er blitt delt med personer utenfor teamet
  • Legge til, slette eller kopiere delte mapper og teammapper rett fra administratorverktøyet

Merknader