Contact opnemen met Dropbox Support over ontbrekende of beschadigde bestanden

Als je bestanden ontbreken of beschadigd zijn, zijn er een paar manieren waarop je de bestanden kunt terugzetten of vinden, zonder hulp van Dropbox Support.  Meer informatie over het terugzetten van ontbrekende of beschadigde bestanden
Gebruikers van Dropbox Plus en Professional kunnen de functie Dropbox Terugdraaien gebruiken om een heel account terug te zetten naar een eerder tijdstip. Meer informatie over het gebruik van Dropbox Terugdraaien

Contact opnemen met Support:

1. Stel een e‑mail op voor Dropbox Support.
  2. Ga naar je pagina Gebeurtenissen. Hier zijn al je bestandsactiviteiten geregistreerd.
  3. Klik op de gebeurtenis die je ongedaan wilt maken of wilt terugzetten.
  4. Kopieer de link uit het adresveld van je browser. De link moet de volgende notatie hebben: https://www.dropbox.com/event_details/####
  5. Plak de link onder Link voor herstel in je e‑mail. Je kunt zo nodig meerdere links kopiëren.
    • Als je het hele account wilt terugdraaien, kopieer je de link van de oudste gebeurtenis die je ongedaan wilt maken.
    • Als je een gedeelde map wilt terugdraaien, kopieer je de link van de oudste gebeurtenis in die map die je ongedaan wilt maken.
  6. Klik op Verzenden.

Als je maar één bestand wilt terugzetten, ga je naar je pagina Verwijderde bestanden.

Als je een oudere versie van een bestand wilt terughalen, ga je naar Versiegeschiedenis.

Kopieer de link van de gebeurtenis die je ongedaan wilt maken en plak deze in je e‑mail:
Kopieer de link van de gebeurtenis die je ongedaan wilt maken.

Ik kan een link naar een gebeurtenis niet vinden. Wat moet ik doen?

Als je problemen hebt met het vinden van een gebeurtenis, kun je een e‑mail verzenden naar Dropbox Support. Voeg zoveel mogelijk van de volgende informatie toe:

• Welke actie je wilt uitvoeren:
    • Een of meer gebeurtenissen ongedaan maken
    • Een of meer gedeelde mappen terugdraaien
    • Je hele Dropbox-account terugdraaien
  • De datum (zo goed mogelijk) waarop de bestanden zijn getroffen of verdwenen

Als je meerdere gebeurtenissen ongedaan wilt maken of bepaalde bestanden wilt terugzetten, vermeld dan ook:

• De namen van de bestanden die je zoekt of wilt terugdraaien
  • Een indicatie van het pad naar de bestanden
    • Bijvoorbeeld: Dropbox/Foto's/Italië/Venetië/1001.pdf

Vervolgens kopieer je de onderstaande tekst en plak je deze in je e‑mail, zodat Dropbox actie kan ondernemen in je account.

'Ja, ik begrijp wat een herstelactie inhoudt en ik geef je de toestemming om deze actie uit te voeren in mijn Dropbox-account.'

Een opmerking over definitief verwijderen

Dropbox Support kan je bestand niet terugzetten als je dit definitief hebt verwijderd of buiten de versiegeschiedenis van je account hebt verwijderd:

• Dropbox Basic- en Plus-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of -verwijderingen van de afgelopen 30 dagen terugdraaien.
  • Dropbox Business-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of -verwijderingen van de afgelopen 120 dagen terugdraaien.
  • Dropbox Professional-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of -verwijderingen van de afgelopen 180 dagen terugdraaien.