Hoe beheer ik de gedeelde links van mijn Dropbox Business-team?

Als je beheerder van een Dropbox Business-team bent, kun je de gedeelde links beheren die teamleden vanuit hun Dropbox Business-account maken.

Een gedeelde link verwijderen vanaf de voorbeeldpagina

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com met je aanmeldgegevens.
  2. Klik op de gedeelde link die je wilt verwijderen.
  3. Klik op (het pictogram met drie puntjes) in de rechterbovenhoek.
  4. Klik op Link verwijderen.
  5. Klik in het pop‑upvenster op Verwijderen om dit te bevestigen.

Zodra je de gedeelde link hebt verwijderd, ontvangt het teamlid een melding per e-mail met de reden waarom de link is verwijderd. De gedeelde inhoud is dan niet meer via die link toegankelijk.

Een gedeelde link verwijderen vanuit de Beheerconsole

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com.
  2. Meld je aan als de gebruiker die de link heeft gemaakt.
  3. Klik op Delen nadat je je hebt aangemeld als de gebruiker.
  4. Open het tabblad Links.
  5. Klik op ... (het pictogram met drie puntjes) voor de link die je wilt verwijderen.
  6. Klik in het pop‑upvenster op Link verwijderen om dit te bevestigen.