Vad händer när jag raderar en fil från Dropbox-kontot?

När du raderat en fil i Dropbox visas den inte längre i de mappar som finns i kontot. Filen är dock inte permanent raderad förrän efter att återställningsperioden har upphört:

• Dropbox Basic- och Plus-konton kan återställa raderade filer i 30 dagar
  • Dropbox Business-konton kan återställa raderade filer i 120 dagar
  • Dropbox Professional-konton kan återställa raderade filer i 180 dagar

Efter denna återställningsperiod raderas alla filer permanent.

Vad händer när jag raderar en fil eller mapp permanent?

När du raderat en fil eller mapp permanent visas den inte längre i någon av dina mappar och du kommer inte att kunna återställa den.

Vad händer när jag raderar en delad mapp?

Om du raderar en fil från en delad mapp kan alla medlemmar i mappen återställa filen.

Om du äger den delade mappen:

• När du har raderat mappen permanent raderas den från alla medlemmarnas Dropbox-konton och deras åtkomst tas bort permanent
  • Vill du låta medlemmar behålla en kopia av mappen kan du helt enkelt ta bort delning istället

Om du inte äger den delade mappen:

• När du raderar mappen permanent tas den bort från ditt Dropbox-konto
  • Alla andra medlemmar i mappen har fortfarande åtkomst

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.