Nedgradering fra Dropbox Plus og Professional til Basic

Hvis du i øjeblikket abonnerer på en Dropbox Plus- eller Dropbox Professional-plan, kan du i denne artikel læse, hvordan du nedgraderer din konto til en gratis Dropbox Basic-plan.

Bemærk! Nedgradering af din Dropbox-plan til Basic betyder ikke, at du sletter din Dropbox-konto.

Hvis du bruger en prøveversion af Dropbox Plus eller Professional nu, kan du i stedet læse om, hvordan du opsiger din prøveversion.

Hvis du abonnerer på en Dropbox Family-plan, kan du få mere at vide om, hvordan du opsiger en Family-plan i stedet.

Hvis du abonnerer på en Dropbox Business-plan, kan du i stedet læse om, hvordan du nedgraderer en Business-plan til Basic.

Nedgrader en Plus- eller Professional-plan

Hvis du oprettede dit abonnement via iTunes eller Google Play (fra en telefon eller tablet)

Læs om, hvordan du nedgraderer til en Basic-plan, hvis du tilmeldte dig fra en telefon eller tablet via iTunes (Apple) eller Google Play (Android).

Hvis du tilmeldte dig fra en stationær computer eller bærbar computer (på dropbox.com)

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Plan
  5. Klik på Annuller plan nederst på siden.
  6. Rul ned, og klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.
  7. Vælg årsagen til din opsigelse.
  8. Klik på Continue.
  9. Rul ned, og klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.

Kontrollér, om din nedgradering er blevet behandlet

Hvis du nedgraderer via Dropbox, modtager du en e-mailbekræftelse. Afsenderen er no-reply@dropbox.com, og e-mailens emnelinje er Dropbox-plan fornys ikke

Hvis du nedgraderer via iTunes eller Google Play, vil du måske modtage en e-mail fra den pågældende virksomhed. Hvis du ikke gør, anbefaler vi, at du kontakter virksomhedens supportteam.

Du kan kontrollere din nedgradering på dropbox.com ved at gå til fanen Afregning i kontoindstillingerne og klikke på Skift ud for Afregningsperiode. Du bør se meddelelsen Nedgradering af planen er planlagt.

Vigtige oplysninger om nedgradering

Når du opsiger en Dropbox Plus- eller Professional-plan, kan ændringen ikke ses med det samme i din Dropbox-konto. Du kan bruge Plus eller Professional i resten af den tid, du allerede har betalt for. Når afregningsperioden slutter, bliver du nedgraderet til Basic, og du bliver ikke opkrævet igen.

Du mister ikke adgangen til nogen af dine filer og mapper, der er gemt i Dropbox, når du nedgraderer til en Basic-konto. Med Basic kan du dog kun tilføje op til 2 GB filer til din konto. Du kan også kun synkronisere op til 2 GB filer til din computer. Afhængigt af, hvor meget lagerplads du har brugt i Dropbox, betyder det, at synkroniseringen af nogle filer måske stopper, og at du måske ikke kan tilføje flere filer til din Dropbox-konto.

Løs problemer med nedgradering

Det skal du vide

• Hvis du sletter Dropbox-appen fra din computer eller telefon, bliver din Dropbox-plan ikke opsagt, og din Dropbox-konto bliver ikke slettet.
  • Hvis du lader det kreditkort, som er knyttet til betalingen af Dropbox, udløbe, er det ikke en opsigelse af din Dropbox-plan, og det forhindrer ikke, at du bliver opkrævet betaling. Din bank kan have overført betalingerne til dit nye kort automatisk. Vi anbefaler, at du kontakter din bank.

Kontrollér dine afregningsdatoer

Du kan se dine tidligere og kommende afregningsdatoer på afregningssiden i dine kontoindstillingerdropbox.com/account/billing.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis dit kontoudtog indeholder en Dropbox-opkrævning, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du er tilmeldt med, kan du slå opkrævningen op ved hjælp af transaktions-id-værktøjet.

Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op

Kontrollér din nuværende Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på Dropbox og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde refunderer vi ikke Dropbox-planer. Hvis du mener, at der er sket en fejl i en afregning, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp til at finde en løsning.

Lær mere om tilbagebetalinger, eller anmod om tilbagebetaling fra iTunes eller Google Play.

Kontakt support

Log på dropbox.com, og gå til dropbox.com/support for at se supportmulighederne for din plan. Telefonisk support er kun tilgængelig for Dropbox Business-brugere.