Sådan tilføjer eller fjerner du licenser på en erhvervskonto

Alle medlemmer af et Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-team skal have en licens. Nogle typer administratorer kan tilføje eller fjerne licenser i administratorpanelet.

Se, hvordan du opsiger et Dropbox-abonnement, der er købt fra din computer.

Tilføj eller fjern licenser

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Administrer plan.
  5. Klik på Administrer licenser.
  6. Ret antallet af licenser i det felt, der vises. Prisen på licensen vises, når du tilføjer licenser.
  7. Klik på Tilføj licenser. Klik på Fjern licenser, hvis du vil fjerne licenser.

Du kan også tilføje licenser fra  dashboardet Indsigt. Klik på Tilføj licenser under Resterende licenser.

Føj mere plads til din erhvervskonto

Med Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise får dit team al den plads, der er brug for. Den nøjagtige mængde tilgængelig plads afhænger af din plan:

• Standard: 5 TB plads i alt, som deles mellem medlemmerne af teamet
  • Advanced og Enterprise: Hvis du er tæt på grænsen for lagerplads, finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi kan imødekomme dit pladsbehov. Administratorer kan kontakte os via administratorpanelet for at undersøge mulighederne for ekstra lagerplads.

Plads i forhold til antal filer

Dropbox' ydeevne kan blive forringet, hvis du har mere end 300.000 filer. Det er en flydende grænse, der afhænger af hardwarespecifikationerne for din computer. Nogle kunder har flere filer end dette, uden at de oplever nogen problemer. Vi anbefaler som en fast regel, at du aldrig har mere end 1 million filer på en enkelt computer. Grænsen gælder antallet af filer, ikke deres størrelse.

Hvis det ser ud til at medføre synkroniseringsproblemer, kan du bruge selektiv synkronisering til at vælge bestemte filer, der skal synkroniseres til din computer, og kun opbevare de øvrige på Dropbox' website og på andre computere.

Du kan også justere dine indstillinger for båndbredde for at give Dropbox mulighed for hurtigere synkronisering.

Bemærk! Det kan tage længere tid at synkronisere Dropbox-konti med et stort antal filer. Det er ikke nødvendigvis et tegn på et problem, hvis der opstår forsinkelser i synkroniseringen, eller den tager lang tid.