Tilføj licenser eller plads til din Dropbox Business-team

Hvis du er løbet tør for licenser og har brug for at tilføje flere brugere til dit team, kan du tilføje flere licenser i administratorpanelet.

Sådan tilføjer du licenser til din Dropbox Business-konto

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Administrer plan.
  5. Klik på Administrer licenser.
  6. Ret antallet af licenser i det felt, der vises. Prisen på licensen vises, når du tilføjer licenser.
  7. Klik på Tilføj licenser. Klik på Fjern licenser, hvis du vil fjerne licenser.

Du kan også tilføje licenser fra dit dashboard for administratorer. Klik på Tilføj licenser under Resterende licenser.

Sådan tilføjer du mere plads til din Dropbox Business-konto

Dropbox Business udstyrer dig og dit team med den plads, I har brug for. Den nøjagtige mængde tilgængelige plads afhænger af din plan:

• Standard-plan: 5 TB plads i alt, som deles mellem medlemmerne af teamet
  • Advanced- og Enterprise-planer: Hvis du er tæt på din grænse for lagerplads, vil vi sammen med dig forsøge at imødekomme dine pladsbehov. Teamadministratorer kan kontakte os via administratorpanelet for at undersøge mulighederne for ekstra lagerplads. Hvis du er medlem af et team, kan du bede din teamadministrator om at kontakte os på dine vegne.

Plads i forhold til antal filer

Dropbox' ydeevne kan blive forringet, hvis du har mere end 300.000 filer. Det er en flydende grænse, der afhænger af hardwarespecifikationerne for den computer, som Dropbox-programmet kører på. Nogle kunder har flere filer end dette antal uden at få problemer. Vi anbefaler som en fast regel, at du aldrig har mere end 1 million filer på en enkelt computer. Grænsen gælder antallet af filer, ikke deres størrelse.

Hvis det ser ud til at medføre synkroniseringsproblemer, kan du bruge selektiv synkronisering til at vælge bestemte filer, der skal synkroniseres til din computer, og kun opbevare de øvrige på Dropbox' website og på andre computere.

Du kan også justere dine indstillinger for båndbredde for at give Dropbox mulighed for hurtigere synkronisering.

Bemærk! Det kan tage længere tid at synkronisere Dropbox-konti med et stort antal filer. Det er ikke nødvendigvis et tegn på et problem, hvis der opstår forsinkelser i synkroniseringen, eller den tager lang tid.