Det kan du gøre, hvis du har modtaget en e-mail om en inaktiv Dropbox-konto

Opdateret Apr 17, 2024

Dropbox sletter fra tid til anden inaktive konti. Hvis der ikke er aktivitet på din Dropbox-konto i lang tid, sender Dropbox dig – eller kontoens ejer – en e-mail.

Hvis kontoen skal forblive aktiv, skal du logge på. Det fortæller os, at du vil beholde den. Hvis du ikke længere vil beholde din konto, kan du lukke den.

Kontakt os, hvis du har modtaget en e-mail om en inaktiv konto, selvom du bruger Dropbox aktivt. Kontaktoplysningerne findes nederst i denne artikel.

Hvad betyder "inaktiv"?

Dropbox finder inaktive konti ved at se på logon- og filaktiviteter (tilføjelse, redigering og sletning) overalt i Dropbox (herunder Dropbox Paper og Dropbox Capture) i løbet af de seneste 12 måneder. Hvis du har logget på eller har haft en filaktivitet på Dropbox i løbet af de seneste 12 måneder, betragtes din konto som værende aktiv.

highlight icon

Bemærk! Aktivitet på andre tjenester, der drives af Dropbox (f.eks. Dropbox Sign eller DocSend), tæller ikke som aktivitet.

Sådan beholder du din Dropbox-konto

Hvorfor modtog jeg en e-mail om min konto, når jeg har brugt Dropbox aktivt?

Hvis du har brugt din Dropbox-konto for nylig og alligevel har modtaget en e-mail om lukning af din konto, skyldes det sandsynligvis, at vores henvendelse gælder en anden Dropbox-konto, som du ikke bruger (og måske har glemt, at du har oprettet).

Mange af vores brugere har flere Dropbox-konti. Selv en forskel på et punktum (.) i e-mailadressen kan henvise til en anden konto.

Hvordan holder jeg min konto aktiv?

Du kan bevare din konto som aktiv på følgende måder:

highlight icon

Bemærk! Deling af filer og mapper alene tæller ikke som aktivitet for at bevare din konto som aktiv.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan nulstille din adgangskode, hvis du har glemt den.

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet adgangen til e-mailadressen til min Dropbox-konto?

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, kan du kontakte din e-mailudbyder for at få hjælp til at få adgang til din e-mailkonto igen.

Hvis du ikke er sikker på, hvad e-mailadressen til din Dropbox-konto er, kan du se, hvordan du finder e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Sådan lukker du din Dropbox-konto

Hvis du ikke længere vil have din Dropbox Basic-konto (gratis), kan du blot lade den være. Kontoen lukkes først, når der er gået 90 dage fra du modtog den første e-mail om, at kontoen er inaktiv. Vi sender flere påmindelser i løbet af de 90 dage.

Kan jeg lukke min konto nu?

Hvis du vil lukke din konto, kan du gøre det på vores kontosletningsside. Du kan også få yderligere vejledning i, hvordan du lukker en Dropbox Basic- (gratis), Plus-, Family-, Professional- eller teamkonto.

Hvordan gemmer jeg mine filer, før jeg lukker min konto?

Du kan logge på din konto på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen og gemme filer på din harddisk eller mobilenhed.

highlight icon

Bemærk! Hvis du logger på igen, nulstiller du 12 måneders-perioden. Når du har hentet de filer, du har brug for, kan du lukke din konto manuelt.

Hvad sker der, når min konto lukkes?

Efter at din konto er lukket, slettes alle de filer, du har på kontoen, og du vil hverken kunne logge på din konto på dropbox.com eller på de enheder, hvor du har installeret Dropbox-appen.

Få flere oplysninger om vores politik om lukkede konti.

Sletter Dropbox filer efter inaktivitet?

Din konto deaktiveres automatisk – og dine filer slettes – 90 dage efter, at du har været inaktiv i 12 måneder.

Andre spørgsmål

Da jeg prøvede at logge på, fik jeg besked om, at min konto ikke findes

Fejlmeddelelsen Kontoen findes ikke skyldes som regel, at den angivne e-mailadresse er forkert eller indeholder en trykfejl. Med andre ord: Den reelle e-mailadresse til din konto adskiller sig fra den, du har indtastet. Hvis du får vist fejlmeddelelsen, skal du derfor i første omgang prøve at logge på igen. Vær ekstra omhyggelig, når du indtaster e-mailadressen.

Hvis det ikke virker, eller hvis du har modtaget en e-mail fra os om en inaktiv konto, kan din konto allerede være blevet deaktiveret. Hvis det er tilfældet, kan du bruge de nedenstående instruktioner til at kontakte os.

Sådan kontakter du Dropbox om lukkede konti

Hvis du har flere spørgsmål til lukningen af din konto eller til en e-mail, du har modtaget, kan du kontakte os. Sådan gør du:

1. Log af din Dropbox-konto.
  2. Gå til vores supportside for logonproblemer.
  3. På rullelisten under "Hvilket problem støder du på?" skal du vælge Deaktiveret konto.
  4. Udfyld formularen.
    • highlighter-ikon Bemærk! Under e-mail skal du indtaste den e-mailadresse, der er knyttet til den konto, du har et spørgsmål om.
  5. Klik på Send.
highlight icon

Bemærk! Lukning af konti påvirker kun brugere af Dropbox Basic. Hvis du har en betalt konto, og du har modtaget en e-mail om, at din konto er blevet slettet på grund af inaktivitet, har du sandsynligvis en Basic-konto tilknyttet den pågældende e-mailadresse.