Hvilken e-mailadresse hører til min Dropbox-konto?

Opdateret Jan 31, 2024

For at logge på Dropbox skal du bruge den e-mailadresse, du brugte, da du meldte dig til Dropbox

Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse der hører til din Dropbox-konto, kan du finde den fra en enhed, du har forbundet med din konto, via en mappe, du har delt, eller via dine betalingsoplysninger, hvis du har købt et abonnement.

Sådan finder du e-mailadressen til din Dropbox-konto

Du kan finde den e-mailkonto, der er knyttet til din Dropbox-konto, på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen.

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto

Her kan du se e-mailadressen til dine forbundne Dropbox-konti.

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2.  Tryk på personikonet nederst til højre på skærmen.

Dit kontonavn og din e-mail vises øverst på skærmen.

Du kan trykke på op- og nedpilene ud for dit navn og din e-mailadresse for at se den e-mailadresse, der er knyttet til din forbundne konto, hvis du har en. Der vil være et blåt flueben ud for den konto, du er logget på med.

Hvordan finder jeg min e-mailadresse, hvis jeg ikke kan logge på Dropbox?

Hvis du ikke kan logge på Dropbox, kan du bruge vores værktøj til opsporing af betalinger med kredit- og debetkort til at finde den e-mailadresse, der er knyttet til en betaling.

Hvis du er medlem af en delt mappe, kan du også bede et andet medlem af mappen slå din kontos adresse op på følgende vis:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Delt i venstre sidepanel.
  3. Klik på fanen Mapper.
  4. Find den delte mappe, og klik på ... (tre prikker) ud for navnet på den delte mappe.
  5. Vælg Del.
  6. Klik på Hvem har adgang.

På listen med medlemmer af den delte mappe kan personen se e-mailadressen under dit navn.