Det skal du gøre, hvis “Dropbox sluttede uventet”

Hvis Dropbox-computerappen på din computer afsluttes uventet, skyldes det højst sandsynligt et midlertidigt teknisk problem. Alle dine filer er i god behold, og du kan straks åbne appen igen.

Hvis Dropbox-mobilappen gik ned, kan du læse denne artikel i stedet.

Fejlfinding: Dropbox bliver ved med at gå ned

Hvis Dropbox på computeren bliver ved med at blive afsluttet uventet, skal du genstarte computeren og prøve igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du identificere problemet ved at følge denne fejlfindingsvejledning:

Bruger du den nyeste version af Dropbox-computerappen?

Installer Dropbox-computerappen igen for at sikre, at du bruger den nyeste version.

Synkroniserer du et meget stort antal filer (hundredtusindvis) på én gang?

Brug Selektiv synkronisering til at synkronisere færre filer til din computer, eller synkroniser dem i mindre grupper (De vil stadig være tilgængelige i din Dropbox-konto på nettet).

Tilføjer du et meget stort antal filer til din Dropbox-mappe på én gang?

Tilføj filer til din Dropbox-mappe i mindre grupper.

Er du ved at løbe tør for plads på din computers harddisk?

Slet programmer og filer på din computer for at skaffe lagerplads.

Brug Smart synkronisering eller selektiv synkronisering til at begrænse det antal filer, du synkroniserer til din computer, samtidig med at de opbevares i din Dropbox-konto på nettet.

Har du for nylig installeret et program på din computer, der kunne skabe konflikt?

Fjern det program, du mistænker, for at afgøre, om det er årsag til problemet, og kontakt os, hvis du har brug for mere hjælp.