Sådan opretter du tags til Dropbox-filer

Hvis du er på et Dropbox Business-team, kan du føje tags til filer, så du bedre kan organisere og hurtigere finde alt det, du og dit team har i Dropbox. Alle dem, der kan se eller redigere en fil, kan se de tags, der er føjet til filen. Det er kun dem med redigeringsadgang, der kan tilføje eller fjerne tags. Tags er kun tilgængelige på dropbox.com.

Tilføj et tag

Sådan føjer du et tag til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for den fil, du vil føje et tag til.
  3. # Tilføj et tag i højre sidepanel.
  4. Skriv dit tag, og tryk på Enter (Windows) eller Return (Mac).

Bemærk!

• Tags skal være på mindst 32 tegn og må kun indeholde bogstaver, tal og understregningstegn.
  • Der kan føjes op til 10 tags til en fil.
  • Du kan skrive et tag på søgelinjen øverst på skærmen eller klikke på et tag i højre sidepanel for at se alle de filer, der er knyttet til tagget.

Fjern et tag

Sådan fjerner du et tag fra en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for den fil, du vil fjerne et tag fra.
    • Tags for filen vises under forhåndsvisningen af filen i højre sidepanel.
  3. Klik på X til højre for det tag, du vil fjerne.