Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet

Opdateret Apr 24, 2024

ikon med person I denne artikel beskrives et betalt tilføjelsesprogram, der er tilgængeligt for kunder på Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

I denne artikel besvares almindelige spørgsmål om Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet, og vi kommer med forslag til fejlfinding nedenfor. Få mere at vide om Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet.
highlighter icon

Bemærk: Dropbox-teams, der ønsker at købe tilføjelsesprogrammet Replay, behøver ikke længere at købe et tilføjelsesprogram til hele teamet. Administratorer kan nu købe tilføjelsesprogrammer til specifikke teammedlemmer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem Dropbox Replay og Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet?

Replay Freemium er slået til som standard for alle brugere, men det giver kun begrænset adgang og et begrænset antal filoverførsler til Replay. Grænsen for lagerplads til Replay-filer afhænger af lagerpladsen på din Dropbox-plan.

Dropbox Replay fås med alle Dropbox-planer, men Replay har desuden følgende filgrænser:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Pro: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Business: 10 filer
  • Dropbox Business Plus: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced og Enterprise: 4 filer

Med Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet er der ingen grænser for oprettelse eller upload af filer. Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet indeholder premium-funktioner til Dropbox Replay, herunder forfaldsdatoer, adgangskodebeskyttelse til delte links, en side med en oversigt over links, transskribering af og undertekster til videoklip, overførsel af store filer og arkivering til Dropbox.

Hvem kan købe Replay-tilføjelsesprogrammet?

Hvis du vil købe Replay-tilføjelsesprogrammet, skal du have Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise. Hvis du er medlem af et team og gerne vil have Replay-tilføjelsesprogrammet, skal du kontakte din administrator.

Dropbox Basic-brugere kan købe tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay, når de opgraderer deres plan.

Hvordan kan jeg købe Replay-tilføjelsesprogrammet til mine teammedlemmer?

Administratorer kan købe Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet fra siden Medlemmer i administratorpanelet. Du kan tildele tilføjelsesprogrammer til individuelle teammedlemmer.

Køb Replay-tilføjelsesprogrammet til dit team nu.

Skal jeg købe Replay-tilføjelsesprogrammet til hele mit team?

Nej. Administratorer kan købe tilføjelsesprogrammet til specifikke teammedlemmer.

Kan jeg overføre et Replay-tilføjelsesprogram fra et teammedlem til et andet?

Administratorer kan flytte et tilføjelsesprogram fra et aktivt teammedlem til et andet aktivt teammedlem på siden Medlemmer . Først skal du fjerne tilføjelsesprogrammet fra det medlem, det i øjeblikket er tildelt. Du kan derefter tildele det til et andet teammedlem.

Få mere at vide om administration af Replay-tilføjelsesprogrammet til teammedlemmer.

Kan jeg tilføje flere Replay-tilføjelsesprogrammer, hvis jeg har brug for dem?

Ja, du kan til enhver tid købe et nyt Replay-tilføjelsesprogram. Når du køber et nyt Replay-tilføjelsesprogram, bliver du opkrævet et forholdsmæssigt beløb for resten af din aktuelle faktureringsperiode. Ved starten af din næste faktureringsperiode opkræves du det fulde beløb for det nye tilføjelsesprogram.

Kan en bruger få tildelt et Replay-tilføjelsesprogram, hvis vedkommende ikke er medlem af et team?

Nej, et Replay-tilføjelsesprogram kan kun tildeles til teammedlemmer.

Hvor kan jeg se, hvor meget jeg i øjeblikket betaler for mit tilføjelsesprogram?

Gå til siden Fakturering i administratorpanelet for at se en oversigt over dine købte tilføjelsesprogrammer. Der kan du også se prisen for hvert tilføjelsesprogram på måneds- eller årsbasis.

Hvor store filer kan jeg sende med Dropbox Transfer, hvis jeg har Replay-tilføjelsesprogrammet?

Med Replay-tilføjelsesprogrammet kan du overføre store filer på op til 250 GB. Få mere at vide om Dropbox Transfer.

Hvad sker der med dine Replay-filer, efter at du har opsagt Replay-tilføjelsesprogrammet?

Du beholder adgangen til alle Replay-filer. Alle filer, der tilføjes efter den 25. april 2023, tæller med i Replays filbegrænsning. Du kan redigere eller fjerne de adgangskoder, du har indstillet for dine filer, men du kan ikke tilføje nogen ny adgangskodebeskyttelse efter annullering.

Hvis et teammedlem med et tilføjelsesprogram forlader dit team, og hvis tilføjelsesprogrammet ikke tildeles til et andet teammedlem, opsiges det, når du fornyer.

Kan jeg stadig bruge de funktioner, der er inkluderet i Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet, efter at jeg har opsagt?

Du kan bruge funktionerne i Replay-tilføjelsesprogrammet, indtil tilføjelsesprogrammet udløber.

Fejlfinding for Replay-tilføjelsesprogrammet

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til udvidet versionshistorik, dataforvaltning eller avanceret sikkerhed med mit Replay-tilføjelsesprogram?

Tilføjelser som udvidet versionshistorik, dataforvaltning og avanceret sikkerhed er kun tilgængelige for hele teamet. Du kan ikke få adgang til disse funktioner med et individuelt tilføjelsesprogram.

Hvad sker der, hvis jeg fjerner nogen med et Replay-tilføjelsesprogram fra mit team?

Hvis et teammedlem, der har tilføjelsesprogrammet, fjernes fra dit team, bliver tilføjelsesprogrammet tilgængeligt igen. Du kan tildele det til et andet teammedlem, hvis du vil.

Hvordan opsiger jeg et Replay-tilføjelsesprogram?

Replay-tilføjelsesprogrammer opsiges automatisk, hvis de ikke tildeles til andre ved udløbet af en faktureringsperiode. Dermed slipper du for unødvendig fakturering af teams.