Hvordan finner jeg en kvittering eller faktura for et trekk?

Dropbox utsteder kvitteringer og fakturaer for alle betalinger. Hvis du foretar en betaling med et debet- eller kredittkort, vises den på kontoutskriften din som DROPBOX*(transaksjonsnummer).

Hvis du har et årlig abonnement, får du kvitteringen på e-post etter at betalingen er gjennomført.

Dropbox Plus, Family eller Professional

Du får tilgang til kvitteringene og fakturaene på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Ved siden av Abonnement velger du Faktura-fanen.
  5. Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
  6. Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Hvis en transaksjon mangler i denne listen, kan du søke opp et kreditt-/debetkortkjøp for å finne kvitteringen.

Obs! Det er kun familieansvarlig på et Dropbox Family-abonnement som kan endre faktureringsinformasjonen.

Dropbox Business

Hvis du er teamadministrator eller faktureringskontakt for en Dropbox Business-konto, har du tilgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering på venstre side.
  4. Velg Faktureringsinformasjon-fanen.
  5. Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
  6. Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Kjøpte du Dropbox i Apple App Store?

Hvis du kjøpte Dropbox i Apple App Store, kan du vise kjøpshistorikken for å laste ned en kvittering.

Kjøpte du Dropbox i Google Play?

Hvis du kjøpte Dropbox i Google Play Butikk, kan du vise bestillingshistorikken for å laste ned en kvittering.

Hvorfor finner jeg ikke kvitteringen eller fakturaen?

Visse typer Dropbox-kunder får ikke tilgang til fakturaene sine fra dropbox.com:

• Hvis Dropbox Business-kontoen betales med bankoverføring, ACH eller sjekk, får teamadministratoren en faktura direkte via e-post
  • Hvis du har et Enterprise- eller Education-team, eller er på et team som betaler Dropbox gjennom en forhandler

Hvis du fortsatt ikke finner fakturaen, og du er en av disse to typene brukere, sender du en e-post til denne e-postadressen

Hvis du ikke er en av disse typene brukere, kontakter du kundestøtten hos Dropbox.