Hvordan finner jeg en kvittering eller faktura for et trekk?

Dropbox utsteder kvitteringer og fakturaer for alle betalinger. Hvis du foretar en betaling med et debet- eller kredittkort, vises den på kontoutskriften din som DROPBOX*(transaksjonsnummer).

Hvis du har et årlig abonnement, får du kvitteringen på e-post etter at betalingen er gjennomført. Alternativt kan du følge trinnene nedenfor for å få tilgang til Dropbox-kvitteringen eller -fakturaen din på dropbox.com.

Fakturering for Dropbox Plus-, Family- og Professional-abonnementer

Du får tilgang til kvitteringene og fakturaene på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering
    • Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
    • Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Hvis en transaksjon mangler i denne listen, kan du søke opp et kreditt-/debetkortkjøp for å finne kvitteringen.

Obs! Det er kun familieansvarlig på et Dropbox Family-abonnement som kan endre faktureringsinformasjonen.

Fakturering for Dropbox for teams

Enkelte typer administratorer har tilgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet ditt.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon
    • Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
    • Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Hva om jeg kjøpte Dropbox i Apple App Store?

Hvis du kjøpte Dropbox i Apple App Store, kan du vise kjøpshistorikken for å laste ned en kvittering.

Hva om jeg kjøpte Dropbox i Google Play?

Hvis du kjøpte Dropbox i Google Play Butikk, kan du vise bestillingshistorikken for å laste ned en kvittering.

Hvordan skriver jeg ut en faktura eller kvittering?

Du kan skrive ut en kvittering eller faktura fra Dropbox hvis du er administrator med faktureringstilgang i teamets Dropbox-konto, ansvarlig for et Dropbox Family-abonnement eller hvis du eller har en Professional- eller Plus-konto.

Slik skriver du ut en faktura eller kvittering:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Naviger til Fakturering.
    • Hvis du har en teamkonto, klikker du på Administratorverktøy og deretter på Fakturering.
    • Hvis du har et Pluss-, Professional- eller Family-abonnement, klikker du på Innstillinger og deretter på Fakturering.
  3. Under Faktureringshistorikk klikker du på Faktura eller Kvittering ved siden av ønsket dokument.
  4. Klikk på Skriv ut faktura eller Skriv ut kvittering.

Hvorfor finner jeg ikke kvitteringen eller fakturaen?

Visse typer Dropbox-kunder får ikke tilgang til fakturaene sine fra dropbox.com:

• Hvis Dropbox Business-kontoen din betales via bankoverføring, ACH eller sjekk, vil administratoren motta en faktura direkte per e-post.
  • Hvis du hører til et Enterprise- eller Education-team eller et team som betaler Dropbox gjennom en forhandler, vil din utpekte faktureringskontakt motta en faktura direkte via e-post.

Hvis en av de ovennevnte punktene gjelder for deg og du fortsatt ikke finner fakturaen din, tar du kontakt med invoices@dropbox.com.

Hvis ingen av de ovennevnte punktene gjelder for deg og du fortsatt ikke finner fakturaen din, tar du kontakt med Dropbox-støtte.