Hvordan finner jeg en kvittering eller faktura for et trekk?

Oppdatert Nov 10, 2023
highlight icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere med mindre annet er spesifisert.

Dropbox utsteder kvitteringer og fakturaer for alle betalinger. Hvis du har betalt med debet- eller kredittkort, vil betalinger vises på kontoutskriften din som DROPBOX*(transaksjonsnummer).

Hvis du har et årlig abonnement, vil du motta en kvittering på e-post etter hver betaling. Alternativt kan du følge trinnene nedenfor for å få tilgang til Dropbox-kvitteringen eller -fakturaen din på dropbox.com.

Fakturering for Dropbox Plus, Family, Professional og Essentials

Du får tilgang til kvitteringene og fakturaene på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering
    • Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
    • Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Hvis en transaksjon mangler i denne listen, kan du søke opp et kreditt-/debetkortkjøp for å finne kvitteringen.

highlight icon

Merk: På et Dropbox Family-abonnement er det kun familieansvarlig som har tilgang til faktureringsinformasjon.

Fakturering for Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

highlight icon

Merk: Dette gjelder bare team som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering. Hvis du betaler med manuell fakturering, kan du ikke redigere informasjon på en Dropbox-faktura.

Enkelte typer administratorer har tilgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon
    • Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
    • Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.
highlight icon

Merknader:

• Neste faktureringsdato vises under Kommende faktura på høyre side av Faktura-siden.
  • Kunder som betaler med sjekk eller manuell fakturering, har ikke tilgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com, men kan be om en kopi av fakturaen sin ved å sende en e-post til invoices@dropbox.com.

Vanlige spørsmål om kvitteringer og fakturaer

Hva om jeg kjøpte Dropbox i Apple App Store?

Hvis du kjøpte Dropbox i Apple App Store, kan du gå til kjøpshistorikken din for å laste ned en kvittering.

Hva om jeg kjøpte Dropbox i Google Play?

Hvis du kjøpte Dropbox i Google Play Butikk, kan du gå til bestillingshistorikken din for å laste ned en kvittering.

Hvordan skriver jeg ut en faktura eller kvittering?

Du kan skrive ut en Dropbox-kvittering eller -faktura hvis du er administrator med faktureringstilgang i teamets Dropbox-konto, ansvarlig for et Dropbox Family-abonnement, eller hvis du har en Plus-, Professional- eller Essentials-konto.

Merk:
Dette gjelder bare hvis du har betalt med kredittkort, PayPal eller direkte belastning.

Slik skriver du ut en faktura eller kvittering:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Naviger til Fakturering.
    • Hvis du har en teamkonto, klikker du på Administratorverktøy og deretter på Fakturering.
    • Hvis du er på Plus, Professional, Family eller Essentials, klikker du på Innstillinger og deretter på Fakturering.
  3. Under Faktureringshistorikk klikker du på Faktura eller Kvittering ved siden av ønsket dokument.
  4. Klikk på Skriv ut faktura eller Skriv ut kvittering.

For Dropbox-teamkontoer som har valgt betaling via manuell faktura, mottar den angitte kontaktpersonen en faktura på e-post 24–48 timer etter fornyelsesdatoen.

Hvis du fortsatt ikke finner fakturaen, kontakter du Dropbox sin kundestøtte.