Hvordan finner jeg en kvittering eller faktura for et trekk?

Dropbox utsteder kvitteringer og fakturaer for alle betalinger. Hvis du foretar en betaling med et debet- eller kredittkort, vises den på kontoutskriften din som DROPBOX*(transaksjonsnummer).

Hvis du har et årlig abonnement, får du kvitteringen på e-post etter at betalingen er gjennomført.

Dropbox Plus eller Professional

Du får tilgang til kvitteringene og fakturaene på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller det grå ikonet i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Ved siden av Abonnement velger du Faktura-fanen.
  5. Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
  6. Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Hvis en transaksjon mangler i denne listen, kan du søke opp et kreditt-/debetkortkjøp for å finne kvitteringen.

Dropbox Business

Hvis du er teamadministrator eller faktureringskontakt for en Dropbox Business-konto, har du tilgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering på venstre side.
  4. Velg Faktureringsinformasjon-fanen.
  5. Hvis du vil se en faktura, klikker du på Faktura ved siden av den ønskede transaksjonen.
  6. Hvis du vil se en kvittering, klikker du på Kvittering ved siden av den aktuelle transaksjonen.

Kjøpte du Dropbox i Apple App Store?

Hvis du kjøpte Dropbox i Apple App Store, kan du vise kjøpshistorikken for å laste ned en kvittering.

Kjøpte du Dropbox i Google Play?

Hvis du kjøpte Dropbox i Google Play Butikk, kan du vise bestillingshistorikken for å laste ned en kvittering.

Hvorfor finner jeg ikke kvitteringen eller fakturaen?

Hvis du er på et Dropbox Business-team og betaler med manuell faktura, vil teamadministratoren motta fakturaene direkte via e-post.

Hvis du har en Enterprise- eller Education-konto, eller du er på et team som betaler Dropbox gjennom en forhandler, vil du ikke se noen Faktura-side.

Hvis du ikke finner kvitteringen eller fakturaen for en bestemt transaksjon, kan du be om å få en kopi av fakturaen ved å sende en e-post til invoices@dropbox.com.