Kan jeg få tilbakebetaling for et Dropbox-abonnement?

Oppdatert Sep 14, 2023

I de fleste tilfeller får du ikke tilbakebetaling for Dropbox-abonnementer og -lisenser for teammedlemmer.

Hvis du har problemer med kontoen eller tror det har oppstått en faktureringsfeil, kan du sjekke støttealternativene for å få mer hjelp.

Hvordan be om tilbakebetaling fra Apple App Store

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet via Apple App Store, må du be om å få tilbakebetaling direkte fra Apple.

highlight icon

Obs! Apple godtar bare tilbakebetalingsforespørsler for kjøp som er foretatt i løpet av de siste 90 dagene.

Følg disse instruksjonene fra Apples kundestøtteside for å be om tilbakebetaling:

1. Logg deg inn på App Store-kontoe din her, og rapporter et problem med kjøpet.
  2. Klikk på Rapporter et problem ved siden av Dropbox-appen.
  3. Velg et problem, skriv en beskrivelse og klikk på Send inn.
  4. Apple vil kontakte deg med en beslutning med hensyn til forespørselen om tilbakebetaling.

Hvordan be om tilbakebetaling for autogiro

Hvis du betalte for Dropbox-abonnementet ditt med autogiro, må du kontakte banken din for å be om en tilbakeføring, siden det kun er banken som kan gjøre dette.

Hva skjer når jeg sender inn en forespørsel om tilbakeføring?

Enhver tilbakeføring som banken din forespør om, fører til at Dropbox-abonnementet ditt endres til Dropbox Basic-abonnementet (gratis).

Hvis du har et Dropbox-teamabonnement, vil en tilbakeføringsforespørsel føre til at teamet ditt plasseres i en låst tilstand, noe som lar teamet fortsette å få tilgang til teamfilene, men fjerner de fleste funksjonene for teamsynkronisering og deling. Teamadministratoren må oppløse teamet eller abonnere på nytt.

Bor du i EU, Storbritannia eller Tyrkia?

Hvis du bor i EU, Storbritannia eller Tyrkia, kan du få en refusjon dersom du avbestiller Dropbox Plus-, Family-, Professional- eller Essentials-abonnementet ditt innen 14 dager etter kjøpet. For å be om refusjon må du kontakte kundestøtte.