Kan jeg få tilbakebetaling for et Dropbox-abonnement?

I de fleste tilfeller blir ikke abonnementer på Dropbox Business, Plus, Professional og Enterprise refundert. Dette omfatter lisenser for teammedlemmer.

Hvis du mener det har skjedd en feil i faktureringen, kan du kontakte kundestøtteteamet, så skal vi finne en løsning.

Finn ut hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet ditt.

Hvordan be om tilbakebetaling fra Apple App Store

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet via Apple App Store, må du be om å få tilbakebetaling direkte fra Apple.

Følg disse instruksjonene fra Apples kundestøtteside for å be om tilbakebetaling:

1. Logg deg inn på App Store-kontoe  din her, og rapporter et problem med kjøpet.
  2. Klikk på Rapporter et problem ved siden av Dropbox-appen.
  3. Velg et problem, skriv en beskrivelse og klikk på Send inn.
  4. Apple vil kontakte deg med en beslutning med hensyn til forespørselen om tilbakebetaling.

Obs! Apple godtar bare refusjonsforespørsler for kjøp som er foretatt de siste 90 dagene.

Hvordan be om tilbakebetaling fra Google Play

Hvis du kjøpte abonnementet via Google Play, må du be om å få tilbakebetaling direkte fra Google.

Følg disse instruksjonene fra Googles kundestøtteside for å be om tilbakebetaling:

1. Gå til denne koblingen for å vise Google Play-kontoen din.
  2. Under Bestillingshistorikk klikker du på Mer til høyre for Dropbox.
  3. Velg Be om tilbakebetaling eller Meld fra om et problem.
  4. Velg et problem, skriv en beskrivelse og klikk på Send inn.
  5. Du bør få en e-post med avgjørelsen i løpet av to virkedager.

Hvordan be om tilbakebetaling for autogiro

Hvis du betalte for Dropbox-abonnementet ditt med autogiro, må du kontakte banken din for å be om en tilbakeføring, siden det kun er banken som kan gjøre dette.

Hva skjer når jeg sender inn en forespørsel om tilbakeføring?

Enhver tilbakeføring som banken din forespør om, fører til at Dropbox-abonnementet ditt nedgraderes til Dropbox Basic-abonnementet (gratis).

Hvis du har et Dropbox Business-abonnement, vil en forespørsel om tilbakeføring føre til at teamet ditt låses. Teamadministratoren må oppløse teamet eller abonnere på nytt.

Bor du i EU eller Tyrkia?

Hvis du bor i EU eller Tyrkia, har du krav på en tilbakebetaling dersom du avbestiller Dropbox Plus- eller Professional-abonnementet i løpet av de første 14 dagene etter kjøpet.

Hvis du vil be om tilbakebetaling, kan du sende oss en e-post og ta med hvilket land du bor i.